ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Το σπίτι των ονείρων σας είναι κάπως έτσι ; Δείτε μια υπέροχη κατοικία στο Άμστερνταμ

το-σπίτι-των-ονείρων-σας-είναι-κάπως-έτ-278250

Ανεξάρτητα από τη μόδα που επικρατεί στον εσωτερικό σχεδιασμό, το μαύρο και το άσπρο αποκαλύπτει πάντα μία κλασική ατμόσφαιρα, που αν συνδυαστεί και με δερμάτινα έπιπλα και ξεχωριστά διακοσμητικά, τότε το αποτέλεσμα αποπνέει και κομψότητα.

Ο Ολλανδός interior architect James van der Velden μαζί με την συνιδρύτρια του Bricks studio,Kelly Hoppen, πραγματοποίησαν την πλήρη ανακαίνιση της κατοικίας που βρίσκεται στην περιοχή Vondelstraatστο Άμστερνταμ.

Η ιστορία του Vondelpark, που το αποκαλούν και «Ένα μικρότερο Central Park», ξεκινά το 1864 όταν μία ομάδα πολιτών με επικεφαλής τον Christiaan Pieter van Eeghen, ίδρυσαν έναν σύλλογο για την κατασκευή ενός μεγάλου πάρκου για περπάτημα και ιππασία. Για τον σκοπό αυτό αγόρασαν πολλά εκτάρια ελώδους γης στην άκρη της πόλης του Άμστερνταμ και ανέθεσαν την μελέτη στον αρχιτέκτονα Jan David Zocher. Το 1865 το Het Nieuwe Park (The New Park) άνοιξε τις πύλες του δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου και με εισιτήριο για τους υπόλοιπους πολίτες.

Η ανακαίνιση κινήθηκε στην αλλαγή δαπέδων, στην ριζική ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου και στην συντήρηση που απαιτούσε η κατοικία. Αυτά ήταν αρκετά για να δώσουν μία φρέσκια πνοή στην κατοικία.

Η vintage εικόνα με τα συλλεκτικά κομμάτια επίπλων και διακοσμητικών δείχνουν για μία ακόμη φορά το πάθος του James van der Velden, για τα αντικείμενα προηγούμενων δεκαετιών.

Η επιλογή των χρωμάτων, των υλικών, των επίπλων και των διακοσμητικών χαρίζει ήρεμη και χαλαρή ατμόσφαιρα και διαχρονικότητα στον σχεδιασμό.

Έργο: Vondelpark Loft
Studio: BRICKS
Interior design: James van der Velden, Kelly Hoppen
Εμβαδόν: 150 τ.μ.
Περιοχή: Άμστερνταμ, Ολλανδία

designhome.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου