ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΑ

Πωλείται σε πλειστηριασμό ένα από τα ωραιότερα ελληνικά σπίτια

πωλείται-σε-πλειστηριασμό-ένα-από-τα-ω-832739

Η Grande Dame είναι μια θρυλική βίλα ιστορικής σημασίας και εξαιρετικής ομορφιάς. Κατασκευάσθηκε το 1808 από Βενετούς αρχιτέκτονες και ήταν η κατοικία του Ανδρέα Μιαούλη, του διάσημου Έλληνα ναύαρχου και πολιτικού, ο οποίος διέταξε τις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια του πολέμου της Ανεξαρτησίας.

Η κατοικία αποτελείται από την κύρια βίλα και ένα μικρό αριθμό κτιρίων που είναι τοποθετημένα γύρω από μια εσωτερική πέτρινη αυλή που προσφέρει ιδιωτικότητα και υπόσχεται στιγμές χαλάρωσης. Η μοναδική τοποθεσία του ακινήτου προσφέρει εκπληκτική θέα στο Αιγαίο από τις περισσότερες περιοχές του.

Μόλις μπείτε στο αρχοντικό και στο κύριο σαλόνι αισθάνεστε αμέσως το γνήσιο σταυροδρόμι των πολιτισμών και των χρωμάτων. Εδώ το παρελθόν και το παρόν ζουν αρμονικά δίπλα-δίπλα. Στις καλά διατηρημένες του περιοχές θα θαυμάσετε τις μοναδικές τοιχογραφίες στις οροφές και τα όμορφα πατώματα των κύριων χώρων, τα ευρύχωρα υπνοδωμάτια καθώς και τα βικτοριανά μπάνια δημιουργούν ένα τέλειο μείγμα αριστοκρατικής εμφάνισης και χαλαρωτικής ατμόσφαιρας.

Αφήστε τις αισθήσεις σας να σας καθοδηγήσουν καθώς ταξιδεύετε αυτή την εκλεπτυσμένη ιστορική κατοικία και την τεράστια ενέργεια της.

Η τιμή εκκίνησης είναι 4 500 000 €, το έτος κατασκευής το έτος 1808 και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και έξι μπάνια.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου