ΠΟΛΟ

ΟΕΑ-ΝΑΒ: Δυνατά φιλικά με ΝΕΠ

οεα-ναβ-δυνατά-φιλικά-με-νεπ-638781

Σειρά φιλικών αγώνων θα δώσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η γυναικεία ομάδα πόλο του ΟΕΑ-ΝΑΒ που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Αντίπαλος της Βολιώτικης ομάδας θα είναι η Ν.Ε. Πατρών η οποία αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία.

Συγκεκριμένα θα δοθούν τρία φιλικά παιχνίδια (δύο Σάββατο-ένα Κυριακή) και αναμφίβολα αποτελούν πολύ δυνατά τεστ για την ομάδα των Δημήτρη Κόφφα και Λάμπρου Καρύδα.

Διαθέσιμες για το προπονητικό δίδυμο της Βολιώτικης ομάδας είναι οι πολίστριες: Νικολαΐδου Κατερίνα, Τζήμα Μαρκέλλα, Εμβαλωτή Λίλιαν, Καραγιάννη Κωνσταντίνα, Μαλακασιώτη Χριστίνα, Μεφσούτ Κατερίνα, Μαντά Ειρήνη, Πατρώνη Βάσω, Μελέτη Αποστολία, Ιωάννου Ιωάννα, Κολημήτρα Ειρήνη, Μπατζιάνου Κλεοπάτρα, Σταύρου Ειρήνη, Παπαθανασίου Ελενα, Οικονόμου Μαρία, Μπέκα Αννα, Καλαβρού Χριστίνα, Ηλιοπούλου Κυπαρισσία, Μάμαλη Αριστέα, Μάμαλη Αγγελική, Οικονομίδου Ζωή, Μαγοπούλου Σταυρούλα.

Συνέχεια στις εγγραφές: Οσον αφορά τις εγγραφές στο τμήμα πόλο του ΟΕΑ-ΝΑΒ συνεχίζονται καθημερινά (στις 8.30μ.μ.) στο κολυμβητήριο του Βόλου για παιδιά από 10 χρονών και πάνω. Ο Βολιώτικος σύλλογος συμμετείχε πέρυσι στα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών σε αγόρια και κορίτσια και συγκεκριμένα στα αγόρια: μίνι παίδων, παίδων, εφήβων, νέων και ανδρών και στα κορίτσια: κορασίδων, νεανίδων (τελική φάση) και νέων γυναικών (τελική φάση).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου