ΠΟΛΟ

Στο Βόλο το Παγκόσμιο Πόλο Γυναικών

στο-βόλο-το-παγκόσμιο-πόλο-γυναικών-777026

Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις

Μία ακόμη σπουδαία αθλητική διοργάνωση θα γίνει φέτος στο Βόλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ, που επιβεβαιώθηκε χθες από αρμόδια πηγή του Δήμου, μέσα στις επόμενες μέρες η FINA, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης και η Ελληνική Κολυμβητική Ομοσπονδία πρόκειται να ανακοινώσουν τη διοργάνωση στην περιοχή μας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Πρόκειται, αναμφισβήτητα, για ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός, που θα καταστήσει το Βόλο και την ευρύτερη περιοχή επίκεντρο του αθλητικού ενδιαφέροντος για μία εβδομάδα, μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του φετινού Αυγούστου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το στοιχείο το οποίο απομένει να οριστικοποιηθεί, είναι η ημερομηνία έναρξης και λήξης των αγώνων, καθώς δύο είναι οι πιθανές ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων.

Από 18- 25 Αυγούστου ή από 19 – 26 Αυγούστου. Σύμφωνα με τον τοπικό Αντιδήμαρχο Αγριάς – Αρτέμιδας και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Πολιτισμού – Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΟΕΠΑΠ / ΔΗΠΕΘΕ) κ. Σωτήρη Χαλκιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν 17 ομάδες από τις πέντε ηπείρους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην ανοικτή πισίνα του Κολυμβητηρίου Βόλου, ενώ αγώνες πρόκρισης για την τελική φάση των ομάδων που θα διεκδικήσουν τα μετάλλια θα διεξαχθούν και στο Κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Νέα Ιωνία. Επίσημες λεπτομέρειες πρόκειται να γίνουν γνωστές τις αμέσως επόμενες μέρες από το Δήμο Βόλου και από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Διαθεσόπουλο σε κοινή συνέντευξη Τύπου.

Σημειώνεται πως είναι η Τρίτη και πιο σημαντική διοργάνωση που πραγματοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς δύο χρόνια πριν είχε γίνει στο Βόλο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων, πέρυσι είχε γίνει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης στη Νέα Ιωνία .

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ελληνική ομάδα θεωρείται μία από τις πιο σημαντικές αθλητικές δυνάμεις αφού πριν δύο χρόνια είχε κάνει την υπέρβαση και είχε αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια.

ΑΝΤ. ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου