ΠΟΛΟ

Εθνική Πόλο: Βαμβακάρης ο αντι-Άντριτς

εθνική-πόλο-βαμβακάρης-ο-αντι-άντριτς-144357
Ο Κώστας Βαμβακάρης θα είναι ο προσωρινός αντικαταστάτης του απερχόμενου προπονητή της Εθνικής ομάδας πόλο των Ανδρών, Ντράγκαν Άντριτς, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (16/10) η ΚΟΕ.
Ο Βαμβακάρης θα αναλάβει να κοουτσάρει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στα δύο πρώτα παιχνίδια του για τα προκριματικά του World League, στις 31 Οκτωβρίου με Τουρκία στη Βουλιαγμένη και 3 Νοεμβρίου με Μαυροβούνιο εκτός έδρας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
«Με τον Κώστα Βαμβακάρη υπηρεσιακό τεχνικό, θα αγωνιστεί η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στα δύο (2) πρώτα παιχνίδια της για τα προκριματικά του World League, στις 31 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου.
Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Ντράγκαν Άντριτς, θα κοουτσάρει την Εθνική μας ομάδα αρχικά με την Τουρκία (31/10) στη Βουλιαγμένη και στη συνέχεια (3/11) εκτός έδρας με το Μαυροβούνιο.
Η Εθνική μας μετέχει στον Α’ Όμιλο της Ευρώπης, μαζί επίσης και με την Κροατία.

Κατά τα λοιπά, οι υπόλοιπες διαδικασίες που αφορούν τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, συνεχίζονται κανονικά και εντός του προσεχούς χρονικού διαστήματος θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις για την κατάληξη τους».

onsports.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου