ΠΟΛΟ

Παρέδωσε πορτοφόλι με 2.000€ σε Πολωνό αθλητή του πόλο

παρέδωσε-πορτοφόλι-με-2-000e-σε-πολωνό-αθλη-859949

«Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο. Ενήργησα όπως θα έπραττε ο κάθε άνθρωπος. Το πορτοφόλι έπρεπε να παραδοθεί στον κάτοχό του». Αυτό τόνισε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Εφη Δραγούμη, υπάλληλος περιπτέρου, στην περιοχή του Αγ. Νεκταρίου, στη Νέα Ιωνία, που βρήκε και παρέδωσε το πορτοφόλι Πολωνού αθλητή του πόλο.

Ολα ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα. Μία παρέα νεαρών αθλητών ξένων αποστολών, που διαμένουν στον ξενώνα των αθλητών στη Νέα Ιωνία, μετέβη στο συγκεκριμένο περίπτερο και έκανε διάφορες αγορές. Τα 16χρονα παιδιά πλήρωσαν και έφυγαν. Λίγο αργότερα η υπάλληλος εντόπισε σε ένα από τα ράφια μπροστά από το ταμείο ένα πορτοφόλι το οποίο μάλιστα περιείχε έναν μικρό θησαυρό, αφού τα χρήματα που καταμετρήθηκαν στην Ασφάλεια υπολογίζονται γύρω στα 2.000 ευρώ.

Η Εφη αμέσως κατάλαβε ότι το πορτοφόλι ανήκει σε κάποιο από τα παιδιά που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν μεταβεί στο περίπτερο. Επικοινώνησε με την αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας Βόλου Νατάσσα Μορφογιάννη. Την ενημέρωσε για το περιστατικό και ζήτησε πληροφορίες τι πρέπει να πράξει, ώστε να βρεθεί ο αθλητής που έχασε το πορτοφόλι του.

Η αντιδήμαρχος επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Γιώργο Βλιώρα, ενώ παράλληλα ενημερώθηκε και η Ελληνική Ομοσπονδία. Η υπάλληλος μετέβη στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και παρέδωσε το πορτοφόλι. Έγινε καταμέτρηση των χρημάτων. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εφη Δραγούμη ότι δικαιούται εύρετρα. Η ίδια χαμογέλασε και αποχώρησε. Επ’ ουδενί δεν την ενδιέφερε κάτι τέτοιο.

«Το μόνο που με ένοιαζε είναι να ενημερωθεί ο αθλητής ότι το πορτοφόλι του βρέθηκε. Είναι δύσκολο να είσαι μακριά από την πατρίδα σου και να έχεις χάσει τα χρήματα που έχεις μαζί σου για την ασφάλειά σου», σχολίασε η ίδια στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πολωνός αθλητής χθες μετέβη με συνοδό της εθνικής του ομάδας στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και παρέλαβε το πορτοφόλι του.

Οσο για την κ. Δραγούμη, χθες ήταν έμπλεη ικανοποίησης, γιατί έπραξε το καθήκον της και ό,τι επιτάσσει η συνείδησή της.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου