Οι αντίπαλοι της Εθνικής πόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-07, 18:05:17
Οι αντίπαλοι της Εθνικής πόλο

Kλήρωσε για τους Ολυμπιακούς με Ιταλία, Καζακστάν, Ισπανία, Αυστραλία και Κροατία

Τους αντιπάλους της στον Ολυμπιακό τουρνουά υδατοσφαίρισης των ανδρών έμαθε το απόγευμα του Σαββάτου η Εθνική ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε βατή κλήρωση στην φάση των ομίλων, γεγονός όχι τόσο θετικό καθώς εφόσον πλασαριστεί στην τετράδα και περάσει στην επόμενη φάση θα έχει δύσκολα χιαστί ματς.

Η Ελλάδα, λοιπόν, κληρώθηκε στον Α’ όμιλο μαζί με Ιταλία, Καζακστάν, Ισπανία, Αυστραλία και Κροατία. Πρώτα θα αντιμετωπίσει την Ιταλία, στη συνέχεια την Αυστραλία, στην τρίτη αγωνιστική θα κοντραριστεί με το Καζακστάν, στην Τέταρτη θα βρει απέναντι της την Κροατία, ενώ τελευταίος αντίπαλος της στην φάση των ομίλων να είναι η Ισπανία.

ΗΠΑ, Ουγγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Βρετανία ο Β’ όμιλος.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα χιαστί παιχνίδια ως εξής: Α1 – Β4, Α2 – Β3, Α3 – Β2, Α4 – Β1.

Όσο για την κλήρωση του αντίστοιχου τουρνουά των γυναικών: Στον Α’ όμιλο κληρώθηκαν οι Ουγγαρία, Ισπανία, Κίνα και ΗΠΑ ενώ στον Β΄ οι Ιταλία, Βρετανία, Ρωσία και Αυστραλία.

Στην διαδικασία της κλήρωσης, που έγινε στο Aquatics Center του Λονδίνου, μετείχε και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος με την ιδιότητα του συνδέσμου της Εκτελεστικής Επιτροπής της Fina με την Τεχνική Επιτροπή υδατοσφαίρισης.

Παρόντες επίσης ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χούλιο Μαλιόνε, ο Γενικός Γραμματέας της Πάολο Μπαρέλι, ο Ταμίας Πίβατ Πανιαγκβάιτ, ο εκτελεστικός διευθυντής Κορνέλ Μαρκουλέσκου και πρόεδρος της τεχνικής επιτροπής υδατοσφαίρισης Τζιάνι Λόντζι.

Διαθεσόπουλος: «Δυσκολότερα στο χιαστί…»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης για την Εθνική ομάδα των ανδρών, ήταν συγκρατημένος, ενώ στάθηκε στο βαθμό δυσκολίας που θα έχει το χιαστί παιχνίδι: «Ο όμιλος μας είναι ευκολότερος από τον άλλον, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά. Κι αυτό γιατί στην επόμενη φάση και εφόσον πάνε όλα καλά, η Εθνική καλείται να αντιμετωπίσει δύσκολο αντίπαλο. Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη θέση στην κλήρωση, αν τερματίζαμε πιο ψηλά στο Προολυμπιακό, πλην όμως μια κλήρωση Ολυμπιακών Αγώνων αυτά έχει και η προσπάθεια είναι πάντα δύσκολη με τις ομάδες που μετέχουν».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=