ΠΟΛΟ

Με Βουλιαγμένη ο ΟΥΚ Βόλου αύριο στη Νέα Ιωνία

με-βουλιαγμένη-ο-ουκ-βόλου-αύριο-στη-νέ-307446

Για τους «8» του κυπέλλου πόλο

Αύριο Τετάρτη, 2 Μαΐου, ο ΟΥΚ Βόλου θα αντιμετωπίσει την έμπειρη ομάδα της Βουλιαγμένης στις 5.30 μ.μ στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου πόλο. Το παιχνίδι με την ομάδα της Βουλιαγμένης προβλέπεται πολύ δύσκολο μιας και η αθηναϊκή ομάδα είναι μία από τις καλύτερες ομάδες με παγκόσμιες διακρίσεις. Στόχος της βολιώτικης ομάδας είναι να περάσει και να κάνει μια καλή εμφάνιση στα πλέι οφ (θέσεις 1-6) του Πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι ο ΟΥΚ Βόλου είναι η μόνη ομάδα της Α2 στην ιστορία του πόλο που κατάφερε να περάσει στους «8».

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου Ζαφείρης Μαρινάγης δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ: «Το παιχνίδι θεωρώ ότι είναι τυπικό. Εμείς βέβαια θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αλλά κύριος στόχος μας είναι τα πλέι οφ. Το σίγουρο είναι ότι από το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη οι πολίστες του ΟΥΚ Βόλου θα αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για την μετέπειτα αγωνιστική τους πορεία».

Έπειτα από την κλήρωση τα ζευγάρια είναι τα εξής:

ΟΥΚ Βόλου- Βουλιαγμένη

Πανιώνιος- Ολυμπιακός

Χίος- ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός- Αργοστόλι

Kαι επειδή το ενδιαφέρον του ΟΥΚ είναι στο πρωτάθλημα ο δεύτερος γύρος της Α’ φάσης θα γίνει 11-13 Μαΐου στη Λάρισα. Στη συνέχεια, οι 3 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου θα αγωνιστούν στην Τελική φάση (22-24 Ιουνίου και 13-15 Ιουλίου) για τις θέσεις 1-6 και οι 3 τελευταίες τις ίδιες ημερομηνίες για τις θέσεις 7-12. Στην Α1 Εθνική Κατηγορία ανεβαίνουν οι 2 πρώτες ομάδες (1η, 2η), ενώ στην Β’ Εθνική υποβιβάζονται οι 2 τελευταίες (11η, 12η).

Αποκλεισμός για τους Παίδες του ΟΥΚ Βόλου

Στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος «σταμάτησε» την πορεία του η ομάδα Παίδων του ΟΥΚ Βόλου πόλο που μετείχε στον τέταρτο όμιλο που οι αγώνες πραγματοποιούνταν στα κολυμβητήρια της Βουλιαγμένης και του Πειραιά. Η βολιώτικη ομάδα πήρε την τρίτη θέση 6 βαθμούς ανάμεσα σε πέντε ομάδες με απολογισμό δύο νίκες και δύο ήττες.

Συγκεκριμένα, ο ΟΥΚ Βόλου κέρδισε με 10-5 τον Εθνικό Πειραιώς και 5-0 χωρίς να πραγματοποιηθεί αγώνας με την ομάδα της Καλαμάτας που αποχώρησε από το Πρωτάθλημα. Ήττα, όμως, γνώρισε από τις δύο ομάδες που πέρασαν στον τελικό , την Βουλιαγμένη με 19-1 και τον Παναθηναϊκό με 12-4.

Οι προπονητές της ομάδας Παίδων του ΟΥΚ Βόλου Γιώργος Ντόνας και Θωμάς Μεφσούτ χρησιμοποίησαν τους εξής 17 πολίστες: Γιάννης Δίπλας (τερματοφύλακας), Δημήτρης Χαμίτης, Αλέξανδρος Κυριαζής (αμυντικοί), Σπύρος Αλεξίου, Χρήστος Μανώλης, Νίκος Χατζηαποστόλου, Δημήτρης Κιουλαφλής, Χάρης Τζαμπάζης, Μηνάς Νικηφορίδης, Μανώλης Καραΐσκος, Χρήστος Καραγιάννης, Πέτρος Παπαδόπουλος, Στέργιος Παπαγιάννης (περιφερειακοί), Σταμάτης Μολοχάδης, Χρήστος Ξηρός, Γιάννης Σταθόπουλος, Γιώργος Γαλάνης (φουνταριστοί).

Βαθμολογία

Βουλιαγμένη 12

Παναθηναϊκός 9

ΟΥΚ Βόλου 6

Ν.Ο Καλαμάτας 1

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου