ΠΟΛΟ

Στον Παναθηναϊκό ο Βολιώτης Χατζηγούλας

στον-παναθηναϊκό-ο-βολιώτης-χατζηγού-896214

Τη δεύτερη μεταγραφική κίνησή της ολοκλήρωσε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Βολιώτη Μάριο Χατζηγούλα.

Ο 27χρονος περιφερειακός μετακινείται στους «πράσινους» από τον Υδραϊκό (όπως και ο Νικόλας Αλβέρτης), στον οποίο αγωνίστηκε τα δύο προηγούμενα χρόνια, με απολογισμό 43 συμμετοχές και 39 γκολ στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο Χατζηγούλας ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΟΥΚ Βόλου και στη συνέχεια έπαιξε και με τον ΠΑΟΚ, αλλά καθιερώθηκε στη Γλυφάδα, όπου έπαιξε από το 2014 έως το 2020, έχοντας καταγράψει στο διάστημα αυτό και συμμετοχές στην εθνική ανδρών.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Παναθηναϊκού έχει δείξει μεγάλη σοβαρότητα τα τελευταία χρόνια και με σταθερά βήματα ανεβαίνει διαρκώς. Πιστεύω ότι με όρεξη και δουλειά θα φτάσουμε στους στόχους μας και θα πάμε το «τριφύλλι» ένα σκαλί παραπάνω. Η στήριξη του κόσμου σε όλη αυτή την προσπάθεια θα είναι σημαντική, καθώς λίγες είναι οι ομάδες που έχουν αυτή τη δυναμική. Ελπίζω κι εγώ να σταθώ αντάξιος των συνθηκών και να βοηθήσω τα μέγιστα», δήλωσε ο Μάριος Χατζηγούλας για την ένταξή του στον Παναθηναϊκό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου