ΠΟΛΟ

Παράταση στην αγωνία για Βόλο

παράταση-στην-αγωνία-για-βόλο-901866

Η ομάδα του Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την ΑΕΚ μέσα σε λίγες μέρες και πλέον έχει μία ακόμη ευκαιρία για την παραμονή στην Α1 κατηγορία των ανδρών, περιμένοντας την έκβαση στο ζευγάρι Παναθηναϊκός-Χίος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι Βολιώτες μετά την ήττα της περασμένης Πέμπτης από την πολύπειρη ομάδα της ΑΕΚ, δεν κατάφερε να κάνει το 1-1 και να οδηγήσει τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι, που θα γινόταν σήμερα στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Η Ενωση κέρδισε για δεύτερη φορά τον Βόλο, έκανε το 2-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία, μετά και το 6-8 στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Η προσπάθεια για τους Βολιώτες θα συνεχιστεί πλέον στα playouts της Α1 Ανδρών, περιμένοντας τον ηττημένο από το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Χίος, που είναι στο 1-1.

Σημειώνεται πως η τελική φάση των playouts θα βρει τον Βόλο χωρίς πλεονέκτημα έδρας.

Όσον αφορά το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, μετά από ένα καταιγιστικό πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες σημείωσαν από τρία τέρματα το δεύτερο έληξε και πάλι ισόπαλο με 1-1. Όπως έγινε και στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης, η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ στο τρίτο οκτάλεπτο, όταν και σημείωσε τρία τέρματα για να προηγηθεί με 4-7 στο φινάλε του.

Στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο η Ενωση πέτυχε και 8ο τέρμα, για να αυξήσει τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα και στο 4-8, με τον Αράγια να σκοράρει τόσο για το 5-8, όσο και για το 6-8 με πέναλτι στο φινάλε, που δεν ήταν αρκετό για την ανατροπή.

Μάλιστα στο φινάλε και στο 0.13 πριν από τη λήξη του 4ου οκταλέπτου, αποβλήθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ Δημήτρης Μάζης με κόκκινη κάρτα διότι: «Ενώ είχε δεχτεί ήδη κίτρινη κάρτα, συνέχισε να διαμαρτύρεται σε όλες τις αποφάσεις των διαιτητών και να κινείται ανεξέλεγκτα μέσα στον αγωνιστικό χώρο», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά το φύλλο αγώνα.

ΒΟΛΟΣ-ΑΕΚ 6-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 1-1, 0-3, 2-1.

Διαιτητές: Σπανούδης, Καρούλης

Αλυτάρχης: Σωτήρης Καλογήρου

ΒΟΛΟΣ (Πλατανίτης-Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 1, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ., Βλιώρας, Κουφιδάκης, Αράγια 3, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Νάσιος, Μπομπός, Χάλαμ 2.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Ζώρζος, Κριγιέστορατς 3, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Σταμέλος, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Στελλάτος, Ηλιόπουλος, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου