ΠΟΛΟ

Πανηγυρική πρόκριση στα τελικά για την ομάδα εφήβων του Βόλου

πανηγυρική-πρόκριση-στα-τελικά-για-τη-189636

Με την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης επέστρεψαν οι έφηβοι του Βόλου, οι οποίοι πέρασαν και από τη δοκιμασία της Γ’ φάσης.

Οι Βολιώτες υπό τις οδηγίες του Ζαφείρη Μαρινάγη συμμετείχαν στον όμιλο Πατρών όπου και τέθηκαν απέναντι σε ΝΟ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, Ιωνικό Νίκαιας και ΣΚ Ροή, έχοντας τρεις νίκες και μία ήττα, απολογισμός που τους έδωσε το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου, ενώ το πρώτο πήγε στον ΝΟ Πατρών. Το ξεκίνημα έγινε με το αριστερό για τους Βολιώτες, που μετά το ρεπό της 1ης αγωνιστικής, ηττήθηκαν για τη 2η από τον ΝΟ Πατρών με 4-19.

Η συνέχεια όμως ήταν εντυπωσιακή με την ομάδα του Βόλου να κερδίζει τον ΝΟ Ναυπλίου με 11-7, ενώ συνέχισαν με άνετες νίκες επί του Ιωνικού με 15-2 και επί του ΣΚ Ροή με 10-2, για να βρεθούν έτσι στην επόμενη φάση και στα τελικά, μαζί με τις υπόλοιπες οκτώ καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένου και του ΝΟ Πατρών. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 19-21 Απριλίου.

Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας, Ζαφείρης Μαρινάγης, στηρίχθηκε στους: Βαλτσιώτη, Νάσιο, Μεριστούδη, Ιωάννου, Κομνιανό, Γλούμη, Βασιλούδη, Κανάκη, Μυλωνά, Πανίδη και Ζεμπέογλου.

Τα αποτελέσματα για την ομάδα του Βόλου:

1η αγωνιστική: Ρεπό

Σάββατο 22/01

2η αγωνιστική

Βόλος-ΝΟ Πατρών 4-19

3η αγωνιστική

ΝΟ Ναυπλίου-Βόλος 7-11

Χθες

4η αγωνιστική

Βόλος-Ιωνικός 15-2

5η αγωνιστική

ΣΚ Ροή-Βόλος 2-10

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Πατρών 12

2. Βόλος 9

………………………

3. ΣΚ Ροή 6

4. ΝΟ Ναυπλίου 3

5. Ιωνικός 0

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου