ΠΟΛΟ

Μία νίκη ήταν αρκετή

μία-νίκη-ήταν-αρκετή-199685

Μία νίκη ήταν αρκετή για τους παίδες του Βόλου, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος πόλο, μετά τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Λάρισας.

Βόλος, ΟΕΑΝΑΒ και ΝΟ Λάρισας ήταν οι τρεις ομάδες που συμμετείχαν στον όμιλο της Θεσσαλίας, με τον ΝΟΛ να επικρατεί τόσο του ΟΕΑΝΑΒ με 24-3, όσο και του Βόλου με 13-4, κι έτσι το δεύτερο εισιτήριο κρίθηκε στη βολιώτικη αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και ΟΕΑΝΑΒ, με τον πρώτο να επικρατεί με 10-3 και να παίρνει την πρόκριση.

Η αγωνιστική δράση και οι αγώνες της Γ’ φάσης θα συνεχιστεί πλέον το τριήμερο 8-10 Απριλίου.

Για την ομάδα του Βόλου, υπό τις οδηγίες του Ζαφείρη Μαρινάγη, αγωνίστηκαν οι:

Νίκος Τούλιας (τερμ.), Ναθαναήλ Πανίδης, Ανδρέας Καψάλης, Δημήτρης Πριτσίνης, Κώστας Ζεμπέογλου, Βασίλης Γιασαλάρι, Ανέστης Παπαγεωργίου, Γιάννης Πέτρου, Δημήτρης Κυριαζής, Ιωάννης Καλλής, Γιώργος Τσούνης, Ξενοφών Καραλής, Νίκος Οντόπουλος (τερμ.), Αργύρης Σπαθούλας, Χρήστος Κουφιδάκης (τερμ.), Θωμάς Καλαμπαλίκης.

Για την ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ, της οποίας προπονητής είναι ο Λάμπρος Καρύδας, έπαιξαν οι: Γιώργος Αποστολάκης (τερμ.), Γεράσιμος Σώτης, Νίκος Ραΐδης, Νίκος Καλαντζής, Ηλίας Χαρίλας, Γιώργος Σωτήρης, Ορφέας Σταματάς, Παναγιώτης Πατέρης, Κωνσταντίνος Γκέκας, Δημήτρης Δεμελής, Κωνσταντίνος Αρβανιτίδης (τερμ.).

Αποτελέσματα

ΝΟ Λάρισας-ΟΕΑΝΑΒ 24-3

Οκτάλεπτα: (6-0, 6-2, 5-1, 7-0)

ΝΟ Λάρισας-Βόλος 13-4

Οκτάλεπτα: (4-0, 5-2, 2-1, 2-1)

Βόλος-ΟΕΑΝΑΒ 10-3

Οκτάλεπτα: (3-0, 3-0, 1-2, 3-1)

Τελική βαθμολογία

  1. ΝΟ Λάρισας 6
  2. Βόλος 3
  3. ΟΕΑΝΑΒ 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου