ΠΟΛΟ

Δεν «μάδησε» το Περιστέρι και ηττήθηκε με 7-14 ο Βόλος (photos)

δεν-μάδησε-το-περιστέρι-και-ηττήθηκ-202633

Ο Βόλος φιλοξένησε τον ΓΣ Περιστερίου για την 12η αγωνιστική του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, αλλά δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης, την οποία αγνοεί στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Βολιώτες ηττήθηκαν με 7-14 στο Κολυμβητήριο του Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» από τους Περιστεριώτες, που με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τη δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη το σύνολο του Νίκου Βενετόπουλου παραμένει στην τελευταία, με μόλις ένα βαθμό.

Με βασικό όπλο την άμυνα και αιχμή του δόρατος για άλλη μια φορά τον Νικόλα Παπασηφάκη (5 γκολ), οι Περιστεριώτες πήραν από την αρχή προβάδισμα και το αύξαναν μέχρι το φινάλε, κλείνοντας το πρώτο οκτάλεπτο με 3-5, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 6-8 και με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από τρία τέρματα. Τρία τέρματα σημείωσε το Περιστέρι τόσο στο 3ο όσο και στο 4ο οκτάλεπτο, με τους Βολιώτες να σημειώνουν μόλις 1 στο 3ο και να μένουν άσφαιροι στο 4ο.

ΒΟΛΟΣ-ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 7-14

Οκτάλεπτα: 3-5, 3-3, 1-3, 0-3.

ΒΟΛΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Σιορδίλης, Νικηφορίδης, Γκανάτσιος 2, Στεργίου Δ., Ιωαννίδης, Μαρινάγης Χρ., Στεργίου Γ. 1, Βλιώρας, Πετρόπουλος, Αράγια 4, Βασιλούδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Χαλάμ, Μπομπός.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Δαμίγος, Παπανικολάου, Φάρκας 2, Φάρμερ 2, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χρ. 1, Καρούντζος 1, Αγκόρτσας 1, Παπασηφάκης 5, Τοράκης, Λαδάς 1, Σαλτερής, Μυρίλος, Μπιτσάκος Ανδ.

Επεισοδιακή ισοπαλία στο Εθνικός-Απόλλων

Το συναρπαστικό -αλλά και επεισοδιακό- ματς του Εθνικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Πειραιά, «έκλεψε την παράσταση» στη 12η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αποβολή χωρίς αντικατάσταση του Νικήτα Κόχειλα στην τρίτη περίοδο, κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και προηγούνταν 6-3 (είχαν φτάσει τη διαφορά και στο +4). Εκμεταλλευόμενη το τετράλεπτο με παίκτη παραπάνω, η «αμφίβια ταξιαρχία» έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά με 9-7, 4’35’’ πριν τη λήξη, όμως δύο γκολ του Δήμου Δερμιτζάκη (μέχρι πέρυσι αρχηγός του Απόλλωνα) χάρισαν στον Εθνικό το βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με μόλις έντεκα παίκτες (δεν έπαιξαν Γενηδουνιάς, Μπούσλιε, Μπίγιατς και Γούβης), αλλά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στον αδύναμο Αρη, τον οποίο συνέτριψε 23-1 με έξι γκολ του Γιάννη Φουντούλη. Η ΑΕΚ επιβλήθηκε 18-10 της Γλυφάδας με πέντε τέρματα του Μιχάλη Τσαταλιού, ενώ ο ΠΑΟΚ εδραιώθηκε στην πέμπτη θέση του Α’ ομίλου, επικρατώντας εκτός έδρας του Παλαιού Φαλήρου με 11-7.

Στον Β΄ όμιλο (όπου είχε αναβληθεί το ντέρμπι κορυφής της Βουλιαγμένης με τον Πανιώνιο, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους «κυανέρυθρους»), τα Χανιά πέτυχαν σπουδαία νίκη με 12-9 επί του Παναθηναϊκού στο Πάρκο Γουδή και ο Υδραϊκός επικράτησε 11-7 της Χίου.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα (12η)

Βόλος-Περιστέρι 7-14

Παναθηναϊκός-Χανιά 9-12

Υδραϊκός-Χίος 11-7

Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (αναβλήθηκε)

Ένα παιχνίδι λιγότερο έχουν Βουλιαγμένη

και Παναθηναϊκός και δύο ο Πανιώνιος.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα (12η)

Παλ. Φάληρο-ΠΑΟΚ 7-11

Αρης Θεσ.-Ολυμπιακός 1-23

Εθνικός-Απόλλων Σμύρνης 9-9

ΑΕΚ-Γλυφάδα 18-10

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου