ΠΟΛΟ

Πρωτοχρονιά… στην πισίνα για τους εφήβους Βόλου και ΟΕΑΝΑΒ

πρωτοχρονιά-στην-πισίνα-για-τους-εφή-238590

Από σήμερα ξεκινά η β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο εφήβων, στην οποία προκρίθηκαν οι βολιώτικες ομάδες μετά τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στον Βόλο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου.

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της β’ φάσης με τη συμμετοχή του Βόλου, του ΟΕΑΝΑΒ και του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας, αλλά χωρίς την παρουσία της Νίκης Βόλου, πολλοί αθλητές της οποίας είναι εκτός με ιώσεις.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, ο προπονητής της ομάδας της Νίκης Βόλου, Νίκος Κωνσταντέλιας, επεσήμανε: «Δυστυχώς η Νίκη Βόλου δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στη β’ φάση του πρωταθλήματος, κάτι που θέλαμε πάρα πολύ, προκειμένου οι νεαροί μας πολίστες, να πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες. Οι ιώσεις της εποχής «κατέβαλαν» τους μικρούς, κι έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να μην αγωνιστούμε, έχοντας εννέα παιδιά εκτός».

Στον Βόλο και στο κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» θα φιλοξενηθεί ο ένας όμιλος και θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια της β’ φάσης, ξεκινώντας από σήμερα με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλο και ΟΕΑΝΑΒ, με τις αναμετρήσεις να ολοκληρώνονται αύριο Τετάρτη.

Στην επόμενη φάση, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21-23 Ιανουαρίου προκρίνονται συνολικά 23 ομάδες από τους δέκα ομίλους και από τον όμιλο του Βόλου, την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σήμερα

1η αγωνιστική

(19:00) Βόλος-ΟΕΑΝΑΒ

Αύριο

2η αγωνιστική

(11:00) ΟΕΑΝΑΒ-ΝΟ Λάρισας

3η αγωνιστική

(19:00) ΝΟ Λάρισας-Βόλος

Οι συνθέσεις των εφήβων:

ΟΕΑ/ΝΑΒ: (Λάμπρος Καρύδας) Αποστολάκης Γιώργος, Ιωαννίδης Άγγελος, Καβούρας Βασίλης, Μιχαηλίδης Αναστάσης, Καλαντζής Νίκος, Γιάνναρος Ευθύμης, Γιάνναρος Βαγγέλης, Χαρίλας Ηλίας, Σταματάς Ορφέας, Μαλλιαρός Βαγγέλης, Πατέρης Παναγιώτης, Ραΐδης Νίκος, Αρβανιτίδης Κωνσταντίνος, Σωτήρης Γιώργος, Λάμπης Νίκος.

Η ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ θα διεκδικήσει το ένα από τα δύο εισιτήρια

ΒΟΛΟΣ: (Ζαφείρης Μαρινάγης) Νάσιος Ιωάννης, Βαλτσιώτης Ιωάννης, Βασιλούδης Αθανάσιος, Μεριστούδης Ιωάννης, Κομνιανός Μάριος, Ιωάννου Στέλιος, Γλούμης Παναγιώτης, Κανάκης Χρήστος, Ρουμελιώτης Σωτήρης, Μαρσουβανίδης Μιχάλης, Πανίδης Ναθαναήλ, Πέτρου Ιωάννης, Παπαγεωργίου Ανέστης, Γιασαλλάρι Βασίλειος, Σπαθούλας Αργύρης-Νίκος, Καψάλης Ανδρέας, Κουφιδάκης Χρήστος, Οντόπουλος Νίκος, Καραλής Ξενοφών.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου