ΠΟΛΟ

Πρόκριση για τους παίδες του Βόλου

πρόκριση-για-τους-παίδες-του-βόλου-264807

Στο κολυμβητήριο Ιάσων Ζηργάνος με τη συμμετοχή των ομάδων του Βόλου και του ΟΕΑΝΑΒ, πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων για την α’ φάση.

Στη β’ φάση συνεχίζουν μόνο οι παίδες του Βόλου, με εκείνους του ΟΕΑΝΑΒ να αποκλείονται, όπως αποκλείστηκαν και οι κορασίδες του Βόλου. Στους παίδες ο Βόλος προκρίθηκε κερδίζοντας τον ΟΕΑΝΑΒ με 12-2 το Σάββατο, ενώ ηττήθηκε από τον ΝΟ Λάρισας με 14-6, όπως επίσης από την ομάδα της Λάρισας, έχασε και ο ΟΕΑΝΑΒ χθες με 4-23. Στην κατηγορία των κορασίδων η ομάδα του Βόλου, γνώρισε τρεις ήττες, από ΝΕ Πατρών με 18-2, ΝΑΟ Κέρκυρας με 5-18 και Ιωνικό με 10-4.

Για την ομάδα παίδων του Βόλου υπό τις οδηγίες του Ζαφείρη Μαρινάγη αγωνίστηκαν οι: Σωτήρης Ρουμελιώτης, Μιχάλης Μαρσουβανίδης, Δημήτρης Κυριαζής, Ναθαναήλ Πανίδης, Νικόλαος Τούλιας, Νικόλαος Οντόπουλος, Ανάργυρος Σπαθούλας, Χρήστος Κουφιδάκης, Ιωάννης Πέτρου, Κωνσταντίνος Ζεμπέογλου, Βασίλειος Γιασαλάρι, Ανδρέας Καψάλης, Ανέστης-Απόστ. Παπαγεωργίου, Πριτσίνης Δημήτριος, Γεώργιος Τσιούνης, Ιωάννης Κάλλης, Ξενοφών Καραλής, Αθανάσιος Φούντας.

Για την ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ με προπονητή τον Λάμπρο Καρύδα συμμετείχαν οι: Κωσνταντίνος Αρβανιτίδης, Γιώργος Αποστολάκης, Νίκος Καλαντζής, Ευθύμιος Γιάνναρος, Ευάγγελος Γιάνναρος, Ηλίας Χαρίλας, Ορφέας Σταματάς, Παναγιώτης Πατέρης, Νικόλαος Ραΐδης, Νικόλαος Λάμπης, Γεώργιος Σωτήρης, Γεράσιμος Σώτης.

Εκτός έμεινε η ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ

Τέλος, για την ομάδα κορασίδων του Γιώργο Ντόνα έπαιξαν οι: Μαρκέλλα Στεφάνου, Ειρήνη Καλλιμοπούλου, Ελλη Καπετανιά, Εβίτα Βασιλούδη, Κλεοπάτρα Ντόνα, Ραφαέλα Νασιάκου, Βάσια Μολιού, Μαρία Μολιού.

Οι κορασίδες του Βόλου συνέλεξαν πολύτιμες εμπειρίες

Αποτελέσματα παίδων

ΟΕΑΝΑΒ-Βόλος 2-12

ΝΟ Λάρισας-Βόλος 14-6

ΟΕΑΝΑΒ-ΝΟ Λάρισας 4-23

Αποτελέσματα κορασίδων

ΝΕ Πατρών-Βόλος 18-2

Βόλος-ΝΑΟ Κέρκυρας 5-18

Ιωνικός-Βόλος 10-4

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου