ΠΟΛΟ

Στην πισίνα παίδες και κορασίδες

στην-πισίνα-παίδες-και-κορασίδες-267838

Στις επάλξεις βρίσκονται από σήμερα οι ομάδες παίδων και κορασίδων για την α’ φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων στο πόλο, με την ομάδα του Βόλου να συμμετέχει σε αγόρια και κορίτσια, ενώ ο ΟΕΑΝΑΒ θα συμμετάσχει στο παιδικό πρωτάθλημα.

Τα ηλικιακά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης συνεχίζονται σήμερα μετά από εκείνα των εφήβων/νεανίδων, με το πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων να πραγματοποιείται και στον Βόλο.

Με Βόλο και ΟΕΑΝΑΒ

Στο παιδικό πρωτάθλημα και στον όμιλο του Βόλου, θα συμμετάσχουν μόνο οι ομάδες του Βόλου, του ΟΕΑΝΑΒ και του ΝΟ Λάρισας, αφού τόσο ο ΝΟ Ιτέας, όσο και ο Νηρέας Λαμίας αποσύρθηκαν.

Για την ομάδα του Βόλου υπό τις οδηγίες του Ζαφείρη Μαρινάγη θα βρίσκονται οι:

Σωτήρης Ρουμελιώτης, Μιχάλης Μαρσουβανίδης, Δημήτρης Κυριαζής, Ναθαναήλ Πανίδης, Νικόλαος Τούλιας, Νικόλαος Οντόπουλος, Ανάργυρος Σπαθούλας, Χρήστος Κουφιδάκης, Ιωάννης Πέτρου, Κωνσταντίνος Ζεμπέογλου, Βασίλειος Γιασαλάρι, Ανδρέας Καψάλης, Ανέστης-Απόστ. Παπαγεωργίου, Πριτσίνης Δημήτριος, Γεώργιος Τσιούνης, Ιωάννης Κάλλης, Ξενοφών Καραλής, Αθανάσιος Φούντας.

Για την ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ στη διάθεση του Λάμπρου Καρύδα θα βρίσκονται οι: Κωνσταντίνος Αρβανιτίδης, Γιώργος Αποστολάκης, Νίκος Καλαντζής, Ευθύμιος Γιάνναρος, Ευάγγελος Γιάνναρος, Ηλίας Χαρίλας, Ορφέας Σταματάς, Παναγιώτης Πατέρης, Νικόλαος Ραΐδης, Νικόλαος Λάμπης, Γεώργιος Σωτήρης, Γεράσιμος Σώτης.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου

15:30 ΟΕΑΝΑΒ-Βόλος

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου

09:00 ΝΟ Λάρισας-Βόλος

17:15 ΟΕΑΝΑΒ-ΝΟ Λάρισας

Δράση και στις κορασίδες

Στο πρωτάθλημα κορασίδων, βολιώτικη συμμετοχή υπάρχει μόνο από την ομάδα του Βόλου, με τον προπονητή Γιώργο Ντόνα να έχει στη διάθεση του για τα παιχνίδια σήμερα και αύριο τις: Μαρκέλλα Στεφάνου, Ειρήνη Καλλιμοπούλου, Ελλη Καπετανιά, Εβίτα Βασιλούδη, Κλεοπάτρα Ντόνα, Ραφαέλα Νασιάκου, Βάσια Μολιού, Μαρία Μολιού.

Αντιμέτωποι της βολιώτικης ομάδας είναι οι: ΝΕ Πατρών, ΝΑΟ Κέρκυρας και Ιωνικός Νίκαιας.

Το πρόγραμμα:

Σήμερα

11:30 ΝΑΟ Κέρκυρας-Ιωνικός

12:45 ΝΕ Πατρών-Βόλος

20:30 Βόλος-ΝΑΟ Κέρκυρας

21:45 ΝΕ Πατρών-Ιωνικός

Αύριο

11:30 ΝΑΟ Κέρκυρας-ΝΕ Πατρών

12:45 Ιωνικός-Βόλος

Στη Β’ φάση (14-16/1/12) δεν προκρίνεται η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση του ομίλου της.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου