ΠΟΛΟ

Η Εθνική με τον Βολιώτη Θοδωρή Βλάχο και στους Ολυμπιακούς του 2024

η-εθνική-με-τον-βολιώτη-θοδωρή-βλάχο-κα-270541

Ήταν… σωστό και έγινε πράξη! Ο Βολιώτης προπονητής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, ο άνθρωπος που οδήγησε την Εθνική πόλο ανδρών στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και στην κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου, ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2024 και του Παρισιού!

Η συμφωνία είναι οριστική, με την ΚΟΕ να ανακοινώνει πως η απόφαση από το Δ.Σ. είναι ομόφωνη! «Είναι η καλύτερη λύση που υπάρχει», επεσήμανε, άλλωστε, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΕ: «Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για τα επόμενα τρία χρόνια, έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (Παρίσι), θα συνεχίσει να είναι ο Θόδωρος Βλάχος, μετά τη συμφωνία του με την ΚΟΕ, η οποία και επικυρώθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στη σημερινή (σ.σ. χθεσινή) συνεδρίασή του.

«Είναι η καλύτερη λύση που υπάρχει», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος στην εισήγησή του, υπογραμμίζοντας ότι ο Θοδωρής Βλάχος, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας, Γιάννη Γιαννουρή, και τον υπεύθυνο υδατοσφαίρισης Β’ αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Αφρουδάκη, προχωρούν το πλάνο προγραμματισμού αρχικά για το World League και στη συνέχεια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα τον ερχόμενο Μάιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού.

Στην Πάτρα η πρεμιέρα του World League

Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, η πρεμιέρα των αγώνων της Εθνικής μας Ομάδας των Ανδρών στο φετινό World League με την Κροατία (18 Ιανουαρίου) θα γίνει στην Πάτρα, που θα φιλοξενήσει στο «Αντώνης Πεπανός» τον αγώνα.

Αντίστοιχα, η Εθνική μας Ομάδα των Γυναικών, θα παίξει (25/1) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου