ΠΟΛΟ

Εύκολη πρόκριση για τους Νέους Ανδρες του Βόλου  

εύκολη-πρόκριση-για-τους-νέους-ανδρες-333344

Δράση και στους επτά Ομίλους της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ19) είχαμε το προηγούμενο τριήμερο, με τον Βόλο να παίρνει μέρος στον όμιλο της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη ήθελε τη μία από τις πρώτες θέσεις, για να κερδίσει το εισιτήριο για τη β’ φάση, που θα γίνει στις 4-6 Ιανουαρίου του 2022 και πέτυχε με άνεση τον στόχο της.

Συγκεκριμένα, μετά το ρεπό της Παρασκευής, οι Νέοι Ανδρες του Βόλου πέτυχαν δύο νίκες το Σάββατο για τη 2η και 3η αγωνιστική με 18-6 απέναντι στον ΠΑΣ Φοίβο Συκεών και 16-8 κόντρα στον ΝΟ Λάρισας και εξασφάλισαν την πρόκριση. Χθες, Κυριακή, οι Βολιώτες έφεραν ισοπαλία με τον ΟΦΘ 7-7, με τον οποίον ισοβάθμησαν στη δεύτερη θέση με επτά πόντους, ενώ έχασαν φυσιολογικά από τον πρώτο ΠΑΟΚ με 16-6.

Δεν αγωνίστηκαν οι Νέες γυναίκες του ΟΕΑΝΑΒ

Δύο παίκτριες που βρίσκονταν σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και δύο άλλες που ανέβασαν πυρετό, δεν επέτρεψαν στην ομάδα Νέων γυναικών του ΟΕΑΝΑΒ να συμπληρώσει επτάδα και να αγωνιστεί στον α’ γύρο της α’ φάσης στον όμιλο της Θεσσαλίας, που διεξήχθη στο Κολυμβητήριο της Λάρισας.

Στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ 5-0 χωρίς αγώνα ο ΕΟΑΝΑΒ προσήλθε κι έτσι έχασε το παιχνίδι με 5-0 α.α. και μηδενίστηκε, ενώ του αφαιρέθηκε και ένας βαθμός. Στα άλλα δύο παιχνίδια με ΝΠ Λάρισας και ΝΕ Πατρών η βολιώτικη ομάδα ταξίδεψε στη Λάρισα με έξι αθλήτριες, ώστε να κλείσει το φύλλο αγώνος, παρότι και πάλι δεν αγωνίστηκε, έτσι ώστε να γλιτώσει το πρόστιμο.

Θυμίζουμε ότι θα υπάρξει και δεύτερος γύρος στην α’ φάση και εκεί οι άνθρωποι του ΟΕΑΝΑΒ ευελπιστούν ότι η ομάδα τους θα δώσει κανονικά το παρών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου