ΠΟΛΟ

Στον Αλιμο σήμερα ο Βόλος για την 2η αγωνιστική της Α1 ανδρών πόλο

στον-αλιμο-σήμερα-ο-βόλος-για-την-2η-αγω-340503

Με την ελπίδα να πανηγυρίσει για πρώτη φορά φέτος, ο Βόλος αντιμετωπίζει τον Υδραϊκό εκτός έδρας και στο Κολυμβητήριο του Αλίμου σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι Βολιώτες που δεν μπόρεσαν να πανηγυρίσουν κόντρα στα Χανιά το περασμένο Σάββατο, φιλοξενούνται από τον Υδραϊκό απόψε στις 20:30, θέλοντας χωρίς άγχος να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Βέβαια ο Υδραϊκός δεν μπορεί να λογιστεί ως… εύκολος αντίπαλος, έχοντας ήδη έξι βαθμούς μετά από τρία παιχνίδια, ενώ οι Βολιώτες μετρούν ισάριθμες ήττες, αφού εκτός από τα Χανιά, έχουν ηττηθεί εντός έδρας από Βουλιαγμένη και Παναθηναϊκό.

Σημειώνεται πως η αναμέτρηση είχε αναβληθεί μετά από κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα του Υδραϊκού.

Με την αποστολή του Βόλου, που θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Αθήνα, υπολογίζονται οι: Σκορδίλης, Νάσιος, Ιωαννίδης, Δ. Γλούμης, Μπακαλάκης, Νικηφορίδης, Στεργίου Δ,, Νιζάμης, Μαρινάγης Γ., Βασιλούδης, Στεργίου Γ., Μεριστούδης, Μαρινάγης Χ., Γκανάτσιος, Βλιώρας, Κουφιδάκης, Βαλτσιώτης, Νικολέρης, Γλούμης Π., Πετρόπουλος, Μπομπός, Ιωάννου, Αράγια και Χάλαμ.

Επόμενο παιχνίδι για τους Βολιώτες είναι απέναντι στον ΓΣ Περιστερίου και πάλι εκτός έδρας, το επόμενο Σάββατο 6/11.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου