Ο ΟΥΚ Βόλου στην τελική φάση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-03-13, 13:59:05
Ο ΟΥΚ Βόλου στην τελική φάση

Στο πρωτάθλημα πόλο των Νέων

Ρεπορτάζ: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ

Με τον ΟΥΚ Βόλου να περνά στην Οκτάδα ολοκληρώθηκε και στο Βόλο η β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών.Στους τέσσερις ομίλους αναδείχθηκαν και οι οκτώ (8) ομάδες που πήραν τα εισιτήρια πρόκρισης για την τελική φάση.

Οι οκτώ (8) ομάδες που πήραν την πρόκριση είναι: Πανιώνιος και ΑΝΟ Γλυφάδας (από τον Α’ όμιλο Αττικής), ΝΟ Χανίων και ΝΟ Βουλιαγμένης (από τον Β’ όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός (από τον όμιλο Θεσσαλονίκης), Παλαιό Φάληρο και ΟΥΚ Βόλου (από τον όμιλο Βόλου).

Η ομάδα πόλο Νέων Ανδρών (γεννηθέντες το 1994 και νεότεροι) του ΟΥΚ Βόλου

είχε απολογισμό τρεις νίκες και μία ήττα και πέρασε για μια ακόμη χρονιά στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι πολίστες που χρησιμοποίησαν για τον ΟΥΚ οι προπονητές Τάσος και Ζαφείρης Μαρινάγης είναι οι εξής: Κωνσταντίνος Τσιανάκας, Μάνος Πάκος (τερματοφύλακες), Μάριος Χατζηγούλας, Αργύρης Μαρασλής, Μιχάλης Νικολέρης, Λεωνίδας Καϊάφας, Βαγγέλης Τσιμπογιάννης, Άγγελος Μαρτζούχος, (αμυντικοί), Γιώργος Μαρινάγης, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, Ιάσων Μάρκου, Νίκος Ιωάννου, Χρήστος Χατζόπουλος, Ευθύμης Δημητρίου, Δημήτρης Τσιανάκας, Δημήτρης Βαρδάκης, Αναστάσιος Καλιτζαίος (περιφερειακοί), Γιάννης Ιωαννίδης, Στέργιος Παπαβασιλείου, Αλέξανδρος Κολημήτρας, Χρήστος Δανιηλίδης (φουνταριστοί).

Στον όμιλο του ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας) υπήρξαν τα αποτελέσματα:

Π. Φάληρο-Ν.Ο. Λάρισας 15-11, Ν.Ε. Λαμίας-Κ.Ο. Καρδίτσας 17-12, ΚΟ Καρδίτσας – Παλαιό Φάληρο 1-17, ΟΥΚ Βόλου- ΝΕ Λαμίας 13-1, ΝΟ Λάρισας – ΚΟ Καρδίτσας 13-3, Παλαιό Φάληρο – ΟΥΚ Βόλου 14-10, ΟΥΚ Βόλου – ΝΟ Λάρισας 7-3, ΝΕ Λαμίας – Παλαιό Φάληρο 0-6,

ΝΟ Λάρισας – ΝΕ Λαμίας 16-5.

Ο αγώνας ΚΟ Καρδίτσας - ΟΥΚ Βόλου δεν έγινε επειδή δεν κατέβηκε ο ΚΟ Καρδίτσας. Έτσι αυτός κατοχυρώθηκε υπέρ του ΟΥΚ Βόλου με 5-0, ενώ αφαιρείται ένας βαθμός από την ομάδα της Καρδίτσας.

Η Βαθμολογία (Τελική)

1.Π. Φάληρο (52-22) 12

2.ΟΥΚ Βόλου (35-18) 9

3.ΝΟ Λάρισας (43-30) 6

4.ΝΕ Λαμίας (23-47) 3

5.ΚΟ Καρδίτσας (16-52) -1

** Προκρίθηκαν το Π. Φάληρο και ο ΟΥΚ Βόλου.

Η Τελική φάση του πρωταθλήματος Νέων Ανδρών θα γίνει 9 – 11 Απριλίου. Η κλήρωση των αγώνων της θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου στα γραφεία της ΚΟΕ.

** Στο περιθώριο των αγώνων στο Βόλο και σε εκδήλωση του ΟΕΑΝΑΒ, βραβεύτηκε για την προσφορά του στον υγρό στίβο ο Α’ Αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Γιώργος Κατσαρός.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=