ΠΟΛΟ

Χωρίς να είναι φαβορί η Νίκη

χωρίς-να-είναι-φαβορί-η-νίκη-392823

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Χαλκίδας διεξάγεται από σήμερα έως την Κυριακή η τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, με τη συμμετοχή και της Νίκης Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Οι δέκα ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους των πέντε, με τη Νίκη να έχει τοποθετηθεί στον πρώτο. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου θα παίξουν χιαστί μεταξύ τους. Οι νικητές αυτών των δύο αναμετρήσεων θα πάρουν τα δύο εισιτήρια της ανόδου στη Β’ Εθνική Κατηγορία της περιόδου 2021-22 και θα αγωνιστούν μεταξύ τους για το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής.

Οι δύο όμιλοι είναι οι εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Αγίου Νικολάου, ΑΝΟ Αργυρούπολης, ΝΟ Χαλκίδας, Νίκη Βόλου, Νηρέας Πατρών

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΝΟ Ιτέας, ΑΟ Καστέλας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Άργης Καλαμάτας, ΝΟ Καβάλας

Ενισχυμένη η Νίκη

Η Νίκη είναι ενισχυμένη με τους Δασκαλάκη, Χαρίση, Τζιάνη, που δεν είχαν αγωνιστεί στην πρώτη φάση. Η ομάδα αναχωρεί σήμερα και θα πάει κατευθείαν στο Κολυμβητήριο της Χαλκίδας, για να δώσει τον πρώτο της αγώνα με τη γηπεδούχο Χαλκίδα. Οι παίκτες, που αποτελούν την αποστολή, την οποία θα συνοδεύσει ο ακούραστος έφορος Λάμπρος Τσιώλης, είναι οι εξής: Παναγιώτης Βαλάσης, Ιορδάνης Αγγος, Γιάννης Μάκος, Οδυσσέας Χαρίσης, Απόστολος Τζιάνης, Μιχάλης Παναγόπουλος, Δημήτρης Ματσάγγος, Σπύρος Αναστασόπουλος, Λεωνίδας Πετρίδης, Αλέξης Σινάνης, Αντώνης Δασκαλάκης, Μίμης Ζαχαριάς, Μαυρομάτης Αδάμ.

Κωνσταντέλιας: «Υπέρ μας

ότι δεν είμαστε φαβορί»

Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Νίκος Κωνσταντέλιας, μιλά στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ σχετικά με τη μάχη που θα δώσει από σήμερα η ομάδα του, δηλώνοντας τα εξής: «Πάμε για ό,τι καλύτερο. Δεν είμαστε το φαβορί κι αυτό είναι υπέρ μας. Φαβορί είναι ο Αγιος Νικόλαος μαζί με τη Χαλκίδα. Αυτό πιστεύω ότι μας συμφέρει για πολλούς λόγους.

Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Στον όμιλό μας νομίζω ότι δεν υπάρχει ομάδα που ξεχωρίζει τόσο πολύ σε σχέση με τις άλλες και η οποία θα κερδίσει όλα τα παιχνίδια.

Μπορούμε να κοντράρουμε όλες τις ομάδες, αλλά το μόνο μας θέμα είναι ότι δίνουμε μέσα σ’ ένα 24ωρο τρεις αγώνες (σ.σ. σήμερα και αύριο), κάτι δύσκολο για μας λόγω ελλιπούς προετοιμασίας. Αυτό που μας προβληματίζει, είναι η κούραση, γιατί το προηγούμενο δεκαήμερο μπορεί να προπονηθήκαμε κανονικά, αλλά δεν μπορούμε να καλύψουμε το έδαφος που χάσαμε τον Αύγουστο, όταν είχε κλείσει η πισίνα του ανοιχτού κολυμβητηρίου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, τη στιγμή που οι άλλες ομάδες γυμνάζονταν και το καλοκαίρι».

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου, στον οποίον μετέχει η Νίκη, είναι το κάτωθι:

1η Σήμερα 30/9

19:30 Αγ. Νικόλαος-Αργυρούπολη

20:45 Χαλκίδα-Νίκη Βόλου

2η Αύριο 1/10

11:30 Νίκη Βόλου-Αγ. Νικόλαος

12:45 Νηρέας-Χαλκίδα

3η Αύριο 1/10

19:30 Αργυρούπολη-Νίκη Βόλου

20:45 Αγ. Νικόλαος-Νηρέας

4η Σάββατο 2/10

11:30 Νηρέας-Αργυρούπολη

12:45 Χαλκίδα-Αγ. Νικόλαος

5η Σάββατο 2/10

18:30 Νίκη Βόλου-Νηρέας

19:45 Αργυρούπολη-Χαλκίδα

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου