ΠΟΛΟ

Στη Χαλκίδα η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου

στη-χαλκίδα-η-ομάδα-πόλο-της-νίκης-βόλο-407990

Η Νίκη Βόλου πέτυχε αυτό που ήθελε στην πρώτη φάση της Γ’ Εθνικής πόλο ανδρών, τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο της Ιτέας, που είχε τρεις ομάδες, λόγω της αποχώρησης του ΝΟ Λαμίας.

Ετσι προκρίθηκε στην τελική φάση, όπου μετέχουν δέκα σωματεία. Απ’ αυτά, τα δύο πρώτα θα πάρουν το εισιτήριο ανόδου για τη Β’ Εθνική.

Το σύνολο του Νίκου Κωνσταντέλια, που επιδίωκε να αποφύγει απλώς την 3η και τελευταία θέση, προκειμένου να περάσει στο Final 10, όπου προκρίνονταν οι δύο πρώτες ομάδες από τους πέντε συνολικά ομίλους, εξασφάλισε τη δεύτερη θέση από το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν και επιβλήθηκε του ΝΟ Μεσολογγίου με 6-20.

Πλέον, η βολιώτικη ομάδα θα επιδιώξει να πάρει την άνοδο στη Β’ Εθνική, αγωνιζόμενη στη Χαλκίδα από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και 3 Οκτωβρίου. Η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε χθες στα γραφεία της ΚΟΕ, έφερε τους κυανόλευκους να τοποθετούνται στον Α’ Όμιλο.

Αναλυτικά:

Α’ Όμιλος: ΝΟ Αγίου Νικολάου, Νηρέας Πατρών, ΝΟ Χαλκίδας, ΑΝΟ Αργυρούπολης, Νίκη Βόλου.

Β’ Όμιλος: ΝΟ Καβάλας, ΝΟ Ιτέας, ΣΑΠΚ Νεάπολης, Άργης Καλαμάτας, ΑΟ Καστέλας.

Σημειώνεται πως στη Β’ Εθνική Κατηγορία, ανεβαίνουν οι δύο πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης του πρωταθλήματος.

Από αύριο οι μίνι παίδες

Σε 5 Ομίλους διεξάγεται το τριήμερο 24-26 Σεπτεμβρίου η Β’ φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων (Κ13), περιόδου 2020-21, με τον Βόλο να προετοιμάζεται για τους αγώνες που θα δώσει στη Λάρισα.

Στον θεσσαλικό όμιλο το βολιώτικο σύνολο θα αντιμετωπίσει τους Νηρέα Χαλανδρίου, ΝΟ Λάρισας, Εθνικό Πειραιά και Μίλωνα. Η αρχή γίνεται αύριο Παρασκευή 24/09 απέναντι στον Εθνικό (20:00), ενώ το Σάββατο ο Βόλος έχει το παιχνίδι με τον Μίλωνα (19:00) στο πρόγραμμά του. Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου οι μικροί Βολιώτες θ’ αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Χαλανδρίου στις 9 το πρωί και τον ΝΟ Λάρισας στις 17:30. Στην τελική φάση (1-3 Οκτωβρίου), προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 10).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου