ΠΟΛΟ

Αποκλεισμός για ΟΕΑ ΝΑΒ στη Β Εθνική πόλο ανδρών  

αποκλεισμός-για-οεα-ναβ-στη-β-εθνική-πό-415146

Με δύο ήττες και μία νίκη, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ δεν κατάφερε να πάρει στον όμιλο του Βόλου το ένα από τα δύο εισιτήρια, που θα του επέτρεπαν να περάσει στην τελική φάση της Β’ Εθνικής πόλο ανδρών, όπου μετέχουν οι οκτώ καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Η ομάδα του Λάμπρου Καρύδα κέρδισε μόνο τον Πύρρο Ιωαννίνων και έχασε από τον ΝΑΟ Κέρκυρας με 3-7 και τον ΝΟ Ναυπλίου με 11-10 στο τρίτο ματς, που είχε τον χαρακτήρα τελικού, και έτσι αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες.

Πρώτοι στον όμιλο με το τρία στα τρία ήταν οι Κερκυραίοι, που κέρδισαν με 7-5 τους Ναυπλιώτες, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι. Η ΡΟΗ, ο Τρίτων Αμαρουσίου, ο ΟΦΗ, ο Αρης Νίκαιας, ο ΝΑΟ Κέρκυρας, ο ΝΟ Ναυπλίου, ο ΠΑΣ Φοίβος και η ΧΑΝΘ είναι οι οκτώ ομάδες που εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών (24-26/9).

Οι αθλητές, στους οποίους στηρίχθηκε η τεχνική ηγεσία του ΟΕΑ/ΑΝΒ, ήταν οι: Δίπλας Γιάννης, Σούγγαρης Γιώργος, Μάρκου Ιάσονας, Τάσιος Στέφανος, Κατσώνης Ιωάννης, Λιβανός Αλέξανδρος, Σαραγγανίδας Σταμούλης, Καραΐσκος Μανώλης, Καραΐσκος Κωνσταντίνος, Θάνος Ηλίας, Μαρτζούχος Άγγελος, Ανδρής Λευτέρης, Κοζανίτης Θάνος, Κουκορίνης Στέλιος.

Πιο αναλυτικά τα παιχνίδια της βολιώτικης ομάδας:

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΑΟ Κέρκυρας 3-7

Υστέρησε επιθετικά ο ΟΕΑ/ΝΑΒ στον σαββατιάτικο αγώνα με τον ΝΑΟ Κέρκυρας, αφού πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο μέρος και δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα στο δεύτερο, με συνέπεια να ηττηθεί με 3-7.

Oκτάλεπτα: 2-4, 1-1, 0-1, 0-1

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Μάρκου 1, Λιβανός 1, Ανδρής 1

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Πύρρος 23-3

«Περίπατος» για το σύνολο του Λάμπρου Καρύδα το πρωί της Κυριακής απέναντι στον Πύρρο Ιωαννίνων με τη διαφορά στο τέλος να φτάνει στα είκοσι γκολ. Οι Βολιώτες έκαναν ό,τι ήθελαν στο δεύτερο μισό του αγώνα, στο οποίο το επιμέρους σκορ ήταν 15-1. Εντεκα γκολ σημείωσε για τους νικητές ο Ανδρής.
Oκτάλεπτα: 3-0, 5-2, 7-1, 8-0

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Ανδρής 11, Μαρτζούχος 4, Κατσώνης 2, Μάρκου 2, Σούγγαρης 1, Σαραγγανίδας 1, Κ. Καραΐσκος 1, Μ. Καραΐσκος 1

ΝΟ Ναυπλίου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 11-10

Στο πιο καθοριστικό παιχνίδι, που διεξήχθη χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ με νίκη θα έπαιρνε αυτός το εισιτήριο για τα τελικά, αλλά έχασε στο τέλος με ένα γκολ διαφορά κι ενώ προσπαθούσε να κάνει την πλήρη ανατροπή, καθώς είχε ισοφαρίσει σε 10-10 από 8-10.

Oκτάλεπτα: 1-4, 4-3, 3-2, 3-1

ΟΕΑ/ΝΑΒ: Ανδρής 4, Μαρτζούχος 2, Μάρκου 1, Θάνος 1, Καραΐσκος Μ. 1, Καραΐσκος Κ. 1

Τα αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα στον γ’ όμιλο της Β’ Εθνικής που έγινε στον Βόλο, ήταν:

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΑΟ Κέρκυρας 3-7

ΝΟ Ναυπλίου-Πύρρος 24-5

ΝΟ Ναυπλίου-ΝΑΟ Κέρκυρας 5-7

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Πύρρος Ιωαννίνων 23-3

ΝΑΟ Κέρκυρας-Πύρρος 19-4

ΝΟ Ναυπλίου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 11-10

Τελική βαθμολογία

  1. ΝΑΟ Κέρκυρας 9
  2. ΝΟ Ναυπλίου 6
  3. ΟΕΑ/ΝΑΒ 3
  4. Πύρρος Ιωαννίνων 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου