ΠΟΛΟ

Ξεκίνημα στην τελική φάση εφήβων πόλο για τον Βόλο

ξεκίνημα-στην-τελική-φάση-εφήβων-πόλο-487401

Στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης από σήμερα Πέμπτη μέχρι την Κυριακή 8 Αυγούστου, θα βρίσκεται η εφηβική ομάδα πόλο του Βόλου, συμμετέχοντας στον Β’ όμιλο της τελικής φάσης του αντίστοιχου πρωταθλήματος με ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Λάρισας και ΝΟ Βουλιαγμένης. Αντίθετα στον Α’ όμιλο μετέχουν οι: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΓΣ Περιστερίου και Νηρέας Χαλανδρίου.

Με στόχο την καλύτερη δυνατή θέση ανάμεσα σε παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, οι έφηβοι του Ζαφείρη Μαρινάγη θέλουν να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, να παλέψουν σε κάθε παιχνίδι και να αποδείξουν πως μόνο τυχαία δεν βρίσκονται στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Η πρεμιέρα θα γίνει απόψε στις 8μ.μ. απέναντι στον ΝΟ Λάρισας, ενώ αύριο Παρασκευή επίσης στις 8μ.μ. θα πραγματοποιηθεί το παιχνίδι με τον ΝΟ Βουλιαγμένης.

Ακολούθως, και το Σάββατο 7/08 στις 9 το πρωί αντίπαλος θα είναι ο ΝΟ Χανίων, και το βράδυ στις 20:30 οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν τον ΝΟ Πατρών, θέλοντας να πάρουν ένα εισιτήριο για τα χιαστί παιχνίδια της Κυριακής.

Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 8 Αυγούστου, όταν και θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί (ανάμεσα στους πρώτους και τους δεύτερους των δύο ομίλων) καθώς και οι αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-6 και 7-8. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει, ο μικρός (17:00) και ο μεγάλος (18:30) τελικός, στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Από την τεχνική ηγεσία υπολογίζονται οι: Γιάννης Νάσιος, Γιάννης Βαλτσιώτης, Χρήστος Κουτσουνίδης, Γιάννης Μεριστούδης, Δημήτρης Μπακαλάκης, Γιάννης Γκανάτσιος, Θανάσης Βασιλούδης, Χρήστος Κανάκης, Δημήτρης Νταρίκος, Θανάσης Καραλής, Παναγιώτης Γλούμης, Στέλιος Ιωάννου, Δημήτρης Μπομπός και Μάριος Κομνιανός.

Το πρόγραμμα του Β’ Ομίλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική:

ΝΟ Λάρισας-Βόλος

ΝΟ Πατρών-ΝΟ Βουλιαγμένης

2η αγωνιστική:

ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Λάρισας

ΝΟ Χανίων-ΝΟ Πατρών

3η αγωνιστική:

Βόλος-ΝΟ Βουλιαγμένης

ΝΟ Λάρισας-ΝΟ Χανίων

4η αγωνιστική:

ΝΟ Χανίων-Βόλος

ΝΟ Πατρών-ΝΟ Λάρισας

5η αγωνιστική:

ΝΟ Βουλιαγμένης-ΝΟ Χανίων

Βόλος-ΝΟ Πατρών

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου