ΠΟΛΟ

Πρεμιέρα για νεάνιδες Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ

πρεμιέρα-για-νεάνιδες-βόλου-και-οεα-να-516855

Ο τρίτος όμιλος της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νεανίδων (Κ17) διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Κολυμβητήριο «Ιάσων Ζηργάνος» στο ΕΑΚ Βόλου με τη συμμετοχή δύο βολιώτικων ομάδων, του Βόλου και του ΟΕΑ/ΝΑΒ, που θα έχουν ως αντιπάλους τον ΠΑΟΚ και τον Αρη Θεσσαλονίκης. Στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί 23-25 Ιουλίου, προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8).

Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εκεί φιλοδοξεί να βρεθεί ο Βόλος, που έχει προπονητή τον Χρυσόστομο Δανιήλ, ο οποίος πιστεύει, όπως και οι αθλήτριές του, ότι μπορούν να βρεθούν στην πρώτη δυάδα. Από την άλλη, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ κατεβαίνει για τη χαρά της συμμετοχής κατά κύριο λόγο.

Το δυναμικό του Βόλου αποτελούν οι παρακάτω πολίστριες (γεννηθείσες από το 2004 έως το 2008): Νασιάκου Βιργινία, Στεφάνου Μαρκέλα (τερματοφύλακες), Καλλιμοπούλου Ειρήνη (αμυντικός), Σκοτίδα Αννα (φουνταριστή), Κουφιδάκη Χρυσάνθη, Τσιμπερίδη Ελένη, Γαργαλέτσου Κατερίνα, Μπένη Φωτεινή, Βαραλή Φωτεινή, Πετροπούλου Γεωργία, Βασιλούδη Εβίτα, Παυλίδη Ελλη, Βενέτη Εβελίνα, Ταμπακολόγου Χρύσα (περιφερειακοί).

Το ρόστερ του ΟΕΑ/ΝΑΒ αποτελούν οκτώ αθλήτριες (γεννηθείσες από το 2004 έως το 2007), που είναι οι: Μίνγκο Ραφαέλα (τερματοφύλακας), Γιάνναρου Στεφανία, Γιάνναρου Γεωργία, Καρούτη Ανατολή, Κωστίμπα Ελένη, Κανατά Ελευθερία , Αγγελάκη Βικτώρια, Καραθανασοπούλου Δήμητρα. Προπονητές είναι η Βάσω Πατρώνη Βάσω μαζί με τον Κώστα Ιωάννου.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του τρίτου ομίλου έχει ως εξής:

1η αγωνιστική

Σάββατο 17/7

19.00 ΠΑΟΚ-ΟΕΑ/ΝΑΒ

20.30 Αρης-Βόλος

2η αγωνιστική

Κυριακή 18/7

09.30 ΠΑΟΚ-Βόλος

11.00 Αρης-ΟΕΑ/ΝΑΒ

3η αγωνιστική

16.30 Αρης-ΠΑΟΚ

18.00 ΟΕΑ/ΝΑΒ-Βόλος

Η ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου