ΠΟΛΟ

Πέρασαν άνετα οι έφηβοι του Βόλου

πέρασαν-άνετα-οι-έφηβοι-του-βόλου-522161

Με το απόλυτο των νικών (τρεις σε ισάριθμα παιχνίδια) και με την 1η θέση της βαθμολογίας προκρίθηκε στην Β’ φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Εφήβων (Κ17) η ομάδα του Βόλου υδατοσφαίριση – κολύμβηση, που φιλοξένησε τον 10ο Ομιλο, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος», ο οποίος ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα.

Οι ΚΕ Κοζάνης, Πύρρος Ιωαννίνων και ΝΟ Λάρισας τέθηκαν αντίπαλοι με το σύνολο του Ζαφείρη Μαρινάγη, που δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εύκολα των δύο πρώτων (το απόγευμα του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής), αλλά εν τέλει και των Λαρισαίων, σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι χθες το απόγευμα. Ετσι, οι Βολιώτες, μαζί με τους Λαρισαίους, που επικράτησαν επίσης των ομάδων της Κοζάνης και των Ιωαννίνων πήραν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα και θα μετέχουν στην επόμενη φάση, που έχει οριστεί για το διάστημα 23 – 25 Ιουλίου.

Οι Βολιώτες, στο πρώτο τους χρονικά παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου επιβλήθηκαν με 22-6 της ομάδας της ΚΕ Κοζάνης. Σκόρερ για τους Βολιώτες ήταν οι Κομνιανός (4), Ιωάννου (4), Καραλής (3), Μεριστούδης (2), Μπακαλάκης (2), Καλαντζής (1), Μυλωνάς (1), Μοναστηριώτης (1), Γλούμης (1), Μπομπός (1), Ρουμελιώτης (1), Κανάκης (1). Στο άλλο παιχνίδι, ο ΝΟ Λάρισας κέρδισε με 24-2 τον Πύρρο Ιωαννίνων.

Χθες το πρωί διεξήχθη το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόλο και Πύρρο Ιωαννίνων, με την ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη να παίρνει εξίσου άνετα με το πρώτο της παιχνίδι τη νίκη, επικρατώντας των Ηπειρωτών με 21-2 και εξασφαλίζοντας την πρόκριση. Για τους Βολιώτες, 6 τέρματα πέτυχε ο Μπομπός, 5 ο Μοναστηριώτης, 4 ο Γλούμης, 2 ο Νταρίκος και από 1 οι Ιωάννου, Μεριστούδης, Βασιλούδης και Κανάκης. Στο έτερο παιχνίδι, ο ΝΟ Λάρισας δεν είχε πρόβλημα να επιβληθεί με 24-4 της ΚΕ Κοζάνης.

Το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στο ΝΟ Λάρισας ήταν και το πιο δύσκολο για τους Βολιώτες, παίρνοντας χαρακτήρα ντέρμπι, έως και τις αρχές της 4ης περιόδου, με το σκορ στο 8-7 υπέρ των τυπικά γηπεδούχων. Πιο ψύχραιμη, η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη, με το επιμέρους 5-1 του τελευταίου οκταλέπτου, κατάφερε να επιβληθεί των Λαρισαίων με 13-8 και να πανηγυρίσει την 1η θέση στον όμιλο. Τα τέρματα των Βολιωτών πέτυχαν οι Μπομπός (5), Μεριστούδης (3), Καραλής (2), Ιωάννου (2) και Βασιλούδης (1). Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της διοργάνωσης, η ΚΕ Κοζάνης επικράτησε με 11-3 του Πύρρου Ιωαννίνων, με τις δύο ομάδες πάντως να αποκλείονται από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Με μοναδική απουσία, αυτή του Γιάννη Γκανάτσιου, λόγω τραυματισμού οι πολίστες που στελέχωσαν την ομάδα του Βόλου ήταν οι: Χρήστος Κουτσουνίδης, Γιάννης Νάσιος, Γιάννης Βαλτσιώτης (τερματοφύλακες), Στέλιος Ιωάννου, Παναγιώτης Γλούμης, Δημήτρης Μπομπός, Δημήτρης Μπακαλάκης, Θανάσης Καραλής, Μάριος Κομνιανός, Γιάννης Μεριστούδης, Θανάσης Βασιλούδης, Δημήτρης Νταρίκος, Κωνσταντίνος Καλατζής, Χρήστος Κανάκης, Δημήτρης Μοναστηριώτης, Συμεών Μυλωνάς, Σωτήρης Ρουμελιώτης.

Τα αποτελέσματα:
ΝΟ Λάρισας-Πύρρος 24-2
Βόλος-ΚΕ Κοζάνης 21-6
ΝΟ Λάρισας-ΚΕ Κοζάνης 24-4
Βόλος-Πύρρος 22-1
Βόλος-ΝΟ Λάρισας 13-8
Πύρρος-ΚΕ Κοζάνης 3-11

Βαθμολογία

  1. Βόλος 9
  2. ΝΟ Λάρισας 6
  3. ΚΕ Κοζάνης 3
  4. Πύρρος Ιωαννίνων 0

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου