ΠΟΛΟ

Στην τελική φάση οι γυναίκες του Βόλου

στην-τελική-φάση-οι-γυναίκες-του-βόλου-531278

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε η ομάδα του Βόλου Υδατοσφαίριση – Κολύμβηση, προκειμένου να λάβει μέρος στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Τα κορίτσια του Χρυσόστομου Δανιήλ είχαν να αντιμετωπίσουν τους Αρη, Οξυγόνο και ΠΑΟΚ, σημειώνοντας μία νίκη (επί του Οξυγόνου με 22-2), ενώ ηττήθηκαν από τις ομάδες του Αρη στην προχθεσινή πρεμιέρα (με 20-2) και από τον ΠΑΟΚ, στο φινάλε των αγώνων τους (με 15-8). Τα αποτελέσματά αυτά έδωσαν στις Βολιώτισσες τη μία εκ των δύο τριών καλύτερων θέσεων (από τους 3 ομίλους που διεξήχθησαν), -καθώς ΠΑΟΚ και Αρης βγήκαν 1ος και 2ος αντίστοιχα στον Ομιλο Θεσσαλονίκης- και κατάφεραν να προκριθούν στην τελική φάση της διοργάνωσης. Στην 4η και τελευταία θέση κατετάγη η ομάδα του ΑΠΣ Οξυγόνο.

Οι ομάδες που προκρίθηκαν από τους τρεις Ομίλους είναι: Ηλυσιακός, ΓΣ Περιστερίου (από τον Ομιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, Αρης, ΟΥΚ Βόλου (από τον Ομιλο Θεσσαλονίκης), ΟΦΗ, Ιωνικός, ΝΟ Χανίων (από τον Ομιλο Κρήτης).

Οι τρεις τρίτοι των Ομίλων ήταν ο Ολυμπιακός Αλίμου (στον Ομιλο Αττικής με 6 βαθμούς), ο ΟΥΚ Βόλου (στον Ομιλο Θεσσαλονίκης με 3 βαθμούς) και ο ΝΟ Χανίων (στον Ομιλο Κρήτης με 3 βαθμούς). Επειδή ο πρώτος Ομιλος (Αττικής) είχε πέντε ομάδες, ενώ οι άλλοι δύο τέσσερις, σύμφωνα με τον κανονισμό αφαιρέθηκε το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού Αλίμου με τον τελευταίο του Ομίλου ΑΟ Καστέλλας. Ετσι και οι τρεις είχαν από 3 βαθμούς, αλλά στη διαφορά τερμάτων ευνοήθηκαν και προκρίθηκαν οι ΝΟ Χανίων (+1) και ΟΥΚ Βόλου (-5), καθώς ο Ολυμπιακός Αλίμου είχε (-13).

Στην αποστολή για τη βολιώτικη ομάδα βρέθηκαν 16 πολίστριες, οι: Βιργινία Νασιάκου, Μαρκέλλα Στεφάνου, Νίκη Παρδάλη (τερματοφύλακες), Ευηάνθη Καστάνη, Μαρία Νικηφορίδη, Ειρήνη Καλλιμοπούλου (αμυντικοί), Ράνια Τζιάνη, Αννα Σκοτίδα (φουνταριστοί), Εβελίνα Ανδρή, Χρυσάνθη Κουφιδάκη, Μαίρη Πανταζή, Ευδοκία Παπανικολάου, Ελένη Τσιμπερίδη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Φωτεινή Μπένη, Γεωργία Πετροπούλου (περιφερειακοί).

Τα αποτελέσματα:

Οξυγόνο-ΠΑΟΚ 3-29

Αρης-Βόλος 2-20

Αρης-ΠΑΟΚ 10-12

Οξυγόνο-Βόλος 2-22

Αρης-Οξυγόνο 21-5

ΠΑΟΚ-Βόλος 15-8

Η βαθμολογία στον όμιλο Θεσσαλονίκης

  1. ΠΑΟΚ 9
  2. Αρης 6
  3. Βόλος 3
  4. Οξυγόνο 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου