ΠΟΛΟ

Πάλεψε ο Βόλος, αλλά…

πάλεψε-ο-βόλος-αλλά-631712

Στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου ο Βόλος φιλοξένησε χθες την ομάδα της ΑΕΚ για την Α1 Ανδρών στο πόλο, χάνοντας με 6-7 στο ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος».

Με εξαίρεση το πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο δεν πέτυχαν γκολ και δέχθηκαν ένα, οι παίκτες του Δημήτρη Μπλάνα, κοίταξαν στα μάτια τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι πέτυχαν τη δεύτερη σερί νίκη η ΑΕΚ και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα, φθάνοντας τους 14 βαθμούς, ενώ έχει και δύο ισοπαλίες.

Από την άλλη στους 3 έμειναν οι Βολιώτες, γνωρίζοντας την 11η ήττα σε 12 παιχνίδια. Η ΑΕΚ μπορεί να προηγήθηκε 3-0, ο Βόλος ισοφάρισε 3-3, αλλά η φιλοξενούμενη ομάδα κράταγε στη συνέχεια το προβάδισμα ενός γκολ.

Ο Βέκκος πέτυχε το 7-5 για την Ένωση, στο 1.06 πριν από τη λήξη στον παίκτη παραπάνω, ενώ ο Γκανάτσιος μείωσε στο τελικό 7-6, στα 2 δευτερόλεπτα πριν από την κόρνα.

Βόλος-ΑΕΚ 6-7

Οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-1, 3-3.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αντζουλάκος

Αλυτάρχης: Γιώργος Αχλαδιώτης

ΒΟΛΟΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 3, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης 1, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Γ. Στεργίου 1, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Πετρόπουλος, Μπομπός 1.

ΑΕΚ (Κ. Δάνδολος): Φλέγκας, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος, Βέκκος 1, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

Εξ αναβολής αναμετρήσεις

Σήμερα-13.00 Εθνικός-Χανιά

Αύριο-19.30 Χίος-Ολυμπιακός

Αύριο-17.30 Βουλιαγμένη-Υδραϊκός

Αύριο-17.00 Χανιά-Περιστέρι

Επόμενη (13η):

Αύριο

Χανιά-ΓΣ Περιστερίου

Ολυμπιακός-ΑΟ Π. Φαλήρου

Πανιώνιος-ΑΝΟ Γλυφάδας

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος

Σάββατο 17/4

ΝΟ Βουλιαγμένης-Εθνικός

ΑΕΚ-ΝΟ Χίου

Κυριακή 18/4

Υδραϊκός-ΠΑΟΚ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου