ΠΟΛΟ

«Διπλή» ήττα για τον Βόλο από Περιστέρι και ΠΑΟΚ

διπλή-ήττα-για-τον-βόλο-από-περιστέρ-653116

«Διπλή» ήττα γνώρισε η ομάδα του Βόλος υδατοσφαίριση κολύμβηση, που τόσο προχθές Σάββατο 27 όσο και χθες Κυριακή 28 Μαρτίου είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, στο πλαίσιο της επανεκκίνησης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, μετά την νέα διακοπή λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος για τους Βολιώτες του Δημήτρη Μπλάνα έγινε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος», με το παιχνίδι απέναντι στον Γ.Σ. Περιστερίου για την 7η αγωνιστική, προχθές το μεσημέρι. Οι Βολιώτες πάλεψαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποφύγουν την ήττα με 12-4 από τους Αθηναίους του Κώστα Λούδη.

Χθες το μεσημέρι, οι Βολιώτες φιλοξένησαν τον ΠΑΟΚ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής και πάλι στην ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ, γνωρίζοντας δεύτερη σερί ήττα από την ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου με 13-6, ολοκληρώνοντας το πρώτο διήμερο επίσημων υποχρεώσεων.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Βόλου, η αναμέτρηση με το ΝΟ Βουλιαγμένης, μεθαύριο Τετάρτη 31 Μαρτίου.

Παρά τις δύο σερί ήττες που άφησαν τον Βόλο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα δε θα έχει να ανησυχεί για το βαθμολογικό κομμάτι, αφού όπως αποφασίστηκε, η ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου θα γίνει στις 17 Απριλίου και δε θα υποβιβαστεί καμία ομάδα.

Στα playoffs θα συνεχίσουν οι 6 πρώτες ομάδες της Κατάταξης, χωρίς μεταφορά αποτελεσμάτων από την κανονική περίοδο.

Ανταγωνιστικός μόνο για ένα οκτάλεπτο κόντρα στο Περιστέρι

Ηταν εξαρχής δύσκολο το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στο ΓΣ Περιστερίου για τον Βόλο, που δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, όντας ανταγωνιστικός μόνο για ένα οκτάλεπτο. Οι Περιστεριώτες διανύουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, όντας μετά την ολοκλήρωση 7 αγωνιστικών στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Οι Βολιώτες κατάφεραν να αντισταθούν μόνο στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου, που τελείωσε ισόπαλο 2-2. Η συνέχεια ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Κώστα Λούδη που με μεγάλο πρωταγωνιστή και πρώτο σκόρερ τον Διονύση Καρούντζο, ο οποίος πέτυχε 5 γκολ, επέβαλε τον ρυθμό της φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση.

Για τον Βόλο τα γκολ πέτυχαν οι Αλευρόπουλος, Νικηφορίδης, Βλιώρας και Μπομπός.

Βόλος-ΓΣ Περιστερίου 4-12

Οκτάλεπτα: 2-2, 1-6, 1-3, 0-1

ΒΟΛΟΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Στεργίου, Παπαβασιλείου, Μαρινάγης, Αλευρόπουλος 1, Μακρής, Στεργίου, Χαμίτης, Νικηφορίδης 1, Κουφιδάκης, Νάσιος, Βλιώρας 1, Μπομπός 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς Π. 1, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 5, Μιρόνοφ, Κλήμος 2, Τζώρτζης 1, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Διαιτητές: Χατζηγούλας, Αντζουλάκος

Πάλεψε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε

Δεύτερη σερί ήττα από τον ΠΑΟΚ, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, με 13-6 γνώρισε ο Βόλος, που υποτάχθηκε στην ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, χθες το μεσημέρι.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα και προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-0. Οι Βολιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν και λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου μείωσαν σε 6-4, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 7-4. Κάπου εκεί, οι παίκτες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου πάτησαν γκάζι, εδραιώνοντας την νίκη τους, με τους Βολιώτες να κρατούν μόνο την καλή εμφάνιση στο 2ο και 3ο οκτάλεπτο. Δανιήλ, Στεργίου και Μπομπός πέτυχαν τα 6 τέρματα για το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα.

Βόλος-ΠΑΟΚ 6-13

Οκτάλεπτα: 0-4, 4-3, 1-1, 1-5.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κ. Κυράνης.

ΒΟΛΟΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ 2, Δ. Γκανάτσιος, Δ. Στεργίου, Παπαβασιλείου, Χρ. Μαρινάγης, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Γ. Στεργίου 3, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Μακρής, Μπομπός 1.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Νάνος 1, Ραντόσεβιτς 4, Ν. Προσινικλής, Γιαν. Μαρινάγης 1 Κεχαλάρης 2, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Π. Προσινικλής 1, Ράντονιτς 1, Λαλιάς, Μανθογιάννης, Κουτσιαντάς, Κουγιούνης.

Αποτελέσματα (7η)

Ολυμπιακός Εθνικός 18-4

ΑΕΚ-Υδραϊκός 5-5

Βόλος-ΓΣ Περιστερίου 4-12

Παλαιό Φάληρο-ΠΑΟΚ 7-6

Απόλλων Σμύρνης-Πανιώνιος 13-8

ΝΟ Χίου-ΑΝΟ Γλυφάδας 8-7

Για την 5η αγωνιστική:

Βόλος-ΠΑΟΚ 6-13

Βαθμολογία

  1. Βουλιαγμένη 18
  2. Περιστέρι 16
  3. Ολυμπιακός 15
  4. Απόλλων 15
  5. Υδραϊκός 13
  6. ΠΑΟΚ 10
  7. Πανιώνιος 9
  8. Χίος 9
  9. Χανιά 7
  10. Παλαιό Φάληρο 7
  11. Γλυφάδα 6
  12. ΑΕΚ 5
  13. Βόλος 3
  14. Εθνικός 3

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου