ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Πάτρα: Πέθανε μέσα στην πισίνα ο βετεράνος αθλητής του πόλο Κώστας Αντίοχος

τραγωδία-στην-πάτρα-πέθανε-μέσα-στην-π-826799

Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα μετά τον θάνατο 42χρονου εν ώρα αγώνα πόλο σε κολυμβυτήριο.

Ο 42χρονος τεχνικός και βετεράνος αθλητής του πόλο Κώστας Αντίοχος κατέρρευσε το απόγευμα της Πέμπτης μέσα στο κολυμβητήριο “Πεπανός”.

Ο άντρας, πατέρας δύο παιδιών ήταν τεχνικός στην ομάδα υποδομών της ΝΕΠ. Ο 42χρονος έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείου ” Αγιος Ανδρέας” αλλά ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με το sportin.gr, είχαν περάσει μόλις πέντε λεπτά από την έναρξη του φιλικού στο οποίο ξεκίνησε βασικός. Σε εκείνο το σημείο αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του και έκατσε στο πλακάκι στην πισίνα. Δευτερόλεπτα αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο νερό.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ, τον έβγαλαν από το νερό και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Αν και ο 42χρονος βγήκε από την πισίνα, λιποθύμησε και του έκαναν τεχνητή αναπνοή ενώ έγινε και χρήση απινιδωτή.

Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”, όπου δεν κατέστη δυνατόν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του θανάτου του. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για καρδιακό πρόβλημα, χωρίς όμως ο ίδιος να είχε προηγούμενο ιστορικο. Ηταν εν ενεργεία αθλητής, μη καπνιστής και δεν είχε εκφράσει παράπονα για ενοχλήσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου