ΠΟΛΟ

Στον Αλιμο οι παίδες του Βόλου

στον-αλιμο-οι-παίδες-του-βόλου-755633

Τα δύο τελευταία ηλικιακά πρωταθλήματα υδατοσφαίρισης (απομένουν μόνο τα Μίνι Παίδων και Κορασίδων, σε εκκρεμότητα), του προγραμματισμού της ΚΟΕ στην επανεκκίνηση της αγωνιστικής δράσης, ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες με την διεξαγωγή των Τελικών τους φάσεων.

Από σήμερα έως την Κυριακή (9/8) διεξάγεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο του Αλίμου το Παιδικό πρωτάθλημα, ενώ από αύριο Παρασκευή (7/8) έως την Κυριακή (9/8) το πρωτάθλημα Κορασίδων.

Όσο αφορά το Παιδικό πρωτάθλημα, υπάρχει Βολιώτικη εκπροσώπηση με την ομάδα του Βόλος υδατοσφαίριση – κολύμβηση, να μετέχει, έχοντας στόχο την καλύτερη δυνατή θέση στη 10άδα της διοργάνωσης. Το σύνολο του Δημήτρη Κόφφα βρίσκεται στον πρώτο εκ των δύο ομίλων που έχουν καταρτιστεί, έχοντας κληρωθεί να αντιμετωπίσει τους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Πανιώνιο και ΠΑΟΚ.

Οι αγώνες των δύο ομίλων, που ξεκινούν σήμερα θα ολοκληρωθούν μεθαύριο Σάββατο 7 Αυγούστου, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθούν οι αγώνες κατάταξης αλλά και ο μικρός και μεγάλος τελικός.

Οι Βολιώτες ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις αντιμετωπίζοντας αύριο Παρασκευή στις 10:30π.μ. τον Παναθηναϊκό, ενώ στις 5κ30μ.μ. θα παίξουν με τον Ολυμπιακό. Μεθαύριο Σάββατο, θα αγωνιστούν στις 9π.μ. με τον Πανιώνιο και στις 4μ.μ. με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Α’ Ομίλου:

Σήμερα

4μ.μ. Ολυμπιακός – Πανιώνιος

5:30μ.μ. Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Αύριο

9π.μ. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

10:30 Βόλος – Παναθηναϊκός

4μ.μ. Πανιώνιος – ΠΑΟΚ

5:30μ.μ. Ολυμπιακός – Βόλος

Σάββατο 8/8

9π.μ. Βόλος-Πανιώνιος

10:30π.μ. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

4μ.μ. ΠΑΟΚ-Βόλος

5:30μ.μ. Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Στην αποστολή για την ομάδα του Βόλου, παίρνουν μέρος οι: Βαλτσιώτης Γιάννης, Νάσιος Γιάννης, Χατζήνας Δημήτρης, Ιωάννου Στέλιος, Κομνιανός Μάριος, Μεριστούδης Γιάννης, Νταρίκος Δημήτρης, Καραλής Θάνος, Πουλαράκης Γιάννης, Γεωργατζιάς Χρήστος, Παυλίδης Μιχάλης, Βασιλούδης Θάνος, Ζέππος Ηρακλής, Γλούμης Παναγιώτης, Κανάκης Χρήστος, Ρουμελιώτης Γρηγόρης, Καβούρας Βασίλης

Οι δύο Ομιλοι:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Αλίμου): ΟΥΚ Βόλου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Αλίμου): ΝΟ Χανίων, ΝΟ Πατρών, ΝΟ Βουλιαγμένης, Υδραϊκός, Νηρέας Γέρακα

Οι Ομιλοι στο πρωτάθλημα Κορασίδων:

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Ιλίσιο): Νηρέας Χαλανδρίου, Ολυμπιακός, Εθνικός Πειραιά, ΝΟ Χανίων

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Ιλίσιο): ΠΑΟΚ, Πανιώνιος, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΕΑΤΕ Κολλεγίου

Οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου