ΠΟΛΟ

Στα τελικά και οι παίδες του Βόλου

στα-τελικά-και-οι-παίδες-του-βόλου-767738

Την πρόκριση σε μία ακόμα τελική φάση ηλικιακών πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης πανηγυρίζει ο Βόλος υδατοσφαίριση – κολύμβηση, με την ομάδα των Παίδων να προκρίνεται στις 10 καλύτερες ομάδες τις διοργάνωσης, μετά την ολοκλήρωση της Β’ φάσης.

Οι Παίδες του Δημήτρη Κόφφα συμμετείχαν στον Ομιλο Θεσσαλονίκης, που διεξαγόταν από την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και αντιμετώπισαν τους ΠΑΟΚ, Αρη, ΚΕ Κοζάνης και ΠΑΣ Φοίβος, καταλαμβάνοντας τη 2η προνομιούχο θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, που είχε το απόλυτο των νικών.

Οι Βολιώτες πέτυχαν 3 νίκες απέναντι στους Αρη (14-7), ΚΕ Κοζάνης (21-1) και ΠΑΣ Φοίβος (10-5), ενώ η μοναδική τους ήττα ήρθε από τον ΠΑΟΚ (19-8) και έτσι, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους, χθες το πρωί, γνώριζαν ήδη πριν διεξαχθούν τα απογευματινά παιχνίδια, ότι πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση. Πλέον, ο Βόλος θα μετάσχει στην τελική φάση, που θα γίνει το τριήμερο 7 – 9 Αυγούστου, ενώ η κλήρωση θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη (22/7) στα γραφεία της ΚΟΕ.

Τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική:

Βόλος – Αρης 14-7

2η αγωνιστική:

ΠΑΟΚ – Βόλος 19-8

3η αγωνιστική:

Βόλος – ΚΕ Κοζάνης 21-1

4η αγωνιστική

ΠΑΣ Φοίβος – Βόλος 5 – 10

Στην αποστολή για το σύνολο του Δημήτρη Κόφφα συμμετείχαν οι: Γιάννης Βαλτσιώτης, Δημήτρης Χατζήνας, Γιάννης Νάσιος (τερματοφύλακες), Γιάννης Μυλωνάς, Χρήστος Γεωργαντζιάς, Γιάννης Μεριστούδης, Γρηγόρης Ρουμελιώτης, Γιάννης Κουρκούβελος, Ηρακλής Ζέππος, Μιχάλης Παυλίδης, Παναγιώτης Γλούμης, Συμεών Μυλωνάς, Χρήστος Κανάκης, Μάριος Κομνιανός, Γιάννης Νάσιος, Θάνος Βασιλούδης, Στέλιος Πουλαράκης, Στέλιος Ιωάννου, Κώστας Καλαντζής, Βασίλης Καβούρας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου