ΠΟΛΟ

O Bόλος ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι αλλά έχει ευκαιρία για ισοφάριση

o-bόλος-ηττήθηκε-στο-πρώτο-παιχνίδι-αλλά-4902

Το πρώτο βήμα για την άνοδο του στην Α1 Ανδρών πραγματοποίησε ο ΓΣ Περιστερίου, αφού επικράτησε εντός έδρας με το επιβλητικό 13-4 του Βόλου και πλέον χρειάζεται μία νίκη για να πανηγυρίσει την επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία.

Οι Περιστεριώτες που από την αρχή της χρονιάς θεωρούνται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της Α2, ήταν από την αρχή καλύτεροι στην αναμέτρηση απέναντι στο Βόλο που είχε αλλαγές και πολλούς νεαρούς αθλητές στη σύνθεσή του. Η σειρά κρίνεται στους δύο νικηφόρους αγώνες και το δεύτερο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (6/7/2020) στις 5μ.μ. στο Κολυμβητήριο Ιάσων Ζηργάνος. Εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά θα επιστρέψει στο Περιστέρι στις 8 Ιουλίου.

ΓΣ Περιστερίου-Βόλος 13-4

Οκτάλεπτα: (3-0, 3-1, 5-0, 2-3)

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καζάκος, Παπανικολάου Αλ. 2, Λαδάς Π., Δανούρδης 1, Γερακούδης 1, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης 1, Φαναριώτογλου 1, Αγκόρτσας 2, Κλήμος 1, Τζώρτζης 2, Τσαγκάρης 2, Κουμής, Ατιέ Μ., Κουφόπουλος

ΒΟΛΟΣ (Δημήτρης Μπλάνας): Κουτσουνίδης, Δανιήλ Χ., Γκανάτσιος 1, Μάρκου, Μαρινάγης Ι., Παπαβασιλείου, Κοκκινάκης Δ., Μπόμπος, Γλούμης 2, Στεργίου Γ. 1, Νικηφορίδης, Νιζάμης, Ιωακείμ, Νικολέρης, Καραλής.

Διπλό… ανόδου η ΑΕΚ

Προβάδισμα για την άνοδο στην Α1 κατηγορία των Ανδρών πήρε και η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε στον πρώτο αγώνα για τα playoffs ανόδου της Α2 με 9-7 του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης στη Θεσσαλονίκη, σπάζοντας το πλεονέκτημα έδρας που είχε ο αντίπαλός της.

Το ματς ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκειά του με την Ενωση να ολοκληρώνει το πρώτο ημίχρονο με 6-4 μπροστά στο σκορ. Στο τέλος της 3ης περιόδου ο ΟΦΘ είχε μειώσει στο γκολ (6-7) και κατάφερε στις αρχές της 4ης να ισοφαρίσει σε 7-7.

Ομως η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση με τον Χατζηδάκη να δίνει ξανά το προβάδισμα από το δοκάρι, για να σφραγίσει τη νίκη 50’’ πριν το τέλος με γκολ του Ξενάκη.

Πλέον η σειρά, που κρίνεται στις δύο νίκες, μεταφέρεται σήμερα Δευτέρα στη Γλυφάδα εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το εισιτήριο για την Α1 και ο ΟΦΘ να ισοφαρίσει σε 1-1, ώστε να μεταφέρει εκ νέου τη διεκδίκηση της ανόδου στην έδρα του (αν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι θα γίνει στο Ποσειδώνιο την Τετάρτη 8/7).

ΟΦΘ-ΑΕΚ 7-9

Οκτάλεπτα: (3-3, 1-3, 2-1, 1-2)

ΟΦΘ (Τάσος Δούμπας): Σιορδίλης, Γκιόκας, Παρίσης, Αληχανίδης Α. 1, Γιώρτζος 1, Ζησίδης, Παπαθεοδώρου, Αληχανίδης Β. 2, Δημητριάδης 2, Χαμίτης, Αρώνης, Καρκαλιάνης 1, Φαρσάρης, Πανούσης.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Δαβίλλας, Ξενάκης 2, Χατζηδάκης 2, Σάντα, Καψοκόλης, Λύκαρης, Γιαννουρής, Πετρόπουλος, Μαυρωτάς, Στελλάτος 1, Τίγκας 4, Δερμιτζάκης, Γρηγοριάδης.

Η συνέχεια των εφήβων

Από την ΚΟΕ ανακοινώθηκε η ειδική προκήρυξη της β’ (ημιτελικής) φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης εφήβων (γεν. 2003 και νεότεροι). Την Μαγνησία εκπροσωπεί ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση, που τοποθετήθηκε 5ο όμιλο, ο οποίος θα φιλοξενηθεί στη Λάρισα, την Παρασκευή 10 και το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής:

Παρασκευή 10/7: 19.30 Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Λάρισας, 21.00 Βόλος-Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Σάββατο 11/7: 10.00 Ν.Ο. Λάρισας-Ν.Ο. Βουλιαγμένης, 11.30 Νηρέας Λαμίας-Βόλος, 19.00 Ν.Ο. Λάρισας-Βόλος, 20.30 Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Βουλιαγμένης.

Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση της β’ (ημιτελικής) φάσης του παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί 17-19 Ιουλίου σε πέντε ομίλους. Εδώ, ο Βόλος Υδατοσφαίριση-Κολύμβηση θα παίξει στη Θεσσαλονίκη, όπου θα κοντραριστεί με τους Αρη, ΠΑΟΚ, Φοίβο Συκεών και Κ.Ε. Κοζάνης. Το βολιώτικο συγκρότημα θα διεκδικήσει μία από τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην τελική φάση (6-9 Αυγούστου).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου