ΠΟΛΟ

Στις πισίνες …ο Βόλος

στις-πισίνες-ο-βόλος-9872

Οι άνδρες ξεκινούν αύριο στο Final – 4 της Α2 πόλο για τη διεκδίκηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α1

Έτοιμη για τη μεγάλη πρόκληση της ανόδου είναι η ανδρική ομάδα πόλο του Βόλος Υδατοσφαίριση – Κολύμβηση (ΟΥΚ) που από αύριο ξεκινά στο Final – 4 της Α2 πόλο για τη διεκδίκηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α1.

Αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου ο 2ος του Α’ Ομίλου Βόλος αγωνίζεται στις 4:30μ.μ. στο Περιστέρι, αντιμετωπίζοντας τον ΓΣ Περιστερίου. Δύο μέρες αργότερα (6/7), η σειρά θα μεταφερθεί στον Βόλο, στις 5μ.μ. και εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά θα επιστρέψει στο Περιστέρι στις 8 Ιουλίου.

Η ομάδα πόλο του «Βόλος» ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας και οι αθλητές Νάσιος, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Κοκκινάκης, Γ. Μαρινάγης, Χ. Μαρινάγης, Μάρκου, Παπαβασιλείου, Γλούμης, Στεργίου, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Ιωακείμ, Νικολέρης, Ανδρής θα προσπαθήσουν να φέρουν τη βολιώτικη υδατοσφαίριση ψηλότερα…

Αντίστοιχη διαδικασία θα γίνει για τον πρωτοπόρο του Α’ Ομίλου ΟΦ Θαλάσσης, που θα υποδεχτεί την δεύτερη του Β Ομίλου ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο, ενώ στις 6 Ιουλίου η σειρά θα μεταφερθεί στη Γλυφάδα (έδρα της ΑΕΚ).

Οι δύο ομάδες που θα πετύχουν δύο νίκες κερδίζουν την άνοδο στην Α1 των Ανδρών, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Ιουλίου ο Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή και ο άτυπος μικρός Τελικός για 3η και 4η θέση.

Στη μάχη και οι νεανίδες

Μετά το παιδικό, άλλο ένα ηλικιακό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, (το πρωτάθλημα νεανίδων), μπαίνει σε διαδικασία υλοποίησης του αγωνιστικού του προγραμματισμού.

Σε 4 Ομίλους, διεξάγονται το επόμενο τριήμερο (3-5 Ιουλίου), οι αγώνες της Β’ Φάσης, από την οποία και θα προκριθούν στην Τελική (31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου), οι 2 πρώτες ομάδες κάθε Ομίλου (σύνολο 8).

Όσον αφορά στον όμιλο της Θεσσαλίας, σ’ αυτόν συμπεριλαμβάνεται η ομάδα του Βόλου μαζί με τον Εθνικό Πειραιά και τον ΠΑΟΚ, ενώ οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου.

Tο πρόγραμμα της αγωνιστικής δράσης για τον θεσσαλικό όμιλο έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (Σάββατο 4 Ιουλίου)

Βόλος-Εθνικός (12:00)

2η αγωνιστική (Σάββατο 4 Ιουλίου)

ΠΑΟΚ-Εθνικός (18:00)

3η αγωνιστική (Κυριακή 5 Ιουλίου)

ΠΑΟΚ-Βόλος (11:00)

Σημειώνεται ότι οι αγώνες γίνονται χωρίς θεατές και με πιστή εφαρμογή όσων προβλέπονται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Στο παιδικό η ομάδα του Βόλου (ΟΥΚ) που συνεχίζει τοποθετήθηκε στον όμιλο της Θεσσαλονίκης, για την Β’ Φάση του Παιδικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που θα διεξαχθεί 17-19 Ιουλίου σε 5 Ομίλους.

Η ομάδα του Βόλου που πήρε άνετα την πρόκριση στον όμιλο της πρώτης φάσης θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει τους ΚΕ Κοζάνης, ΠΑΣ Φοίβος, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου