ΠΟΛΟ

Τελικώς… διπλά παιχνίδια στο Final 4

τελικώς-διπλά-παιχνίδια-στο-final-4-27832

Νέα δεδομένα προέκυψαν για το Final – 4 της Α2 πόλο, με τη συμμετοχή και της ανδρικής ομάδας και του Βόλος Υδατοσφαίριση – Κολύμβηση στη διεκδίκηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων που οδηγούν στην Α1.

Η αρχική απόφαση (που είχε ανακοινωθεί) της ΚΟΕ για τη διεξαγωγή με χιαστί μονά παιχνίδια μεταξύ των δύο πρώτων ομάδων των δύο ομίλων στην Α2 των Ανδρών το διήμερο 4-5 Ιουλίου, δεν ισχύει πλέον, με την Ομοσπονδία, μέσω της ειδικής προκήρυξης που εξέδωσε να αποφασίζει πως η άνοδος θα κριθεί στις δύο νίκες. Έτσι, οι ομάδες που ήταν στην πρώτη θέση των δύο ομίλων θα έχουν το πλεονέκτημα δίνοντας τα πρώτα παιχνίδια στις έδρες τους ενάντια των δεύτερων στη βαθμολογική κατάταξη των δύο ομίλων σωματείων.

Βάσει της τελικής προκήρυξης, στις 4 Ιουλίου ο 2ος του Α’ Ομίλου Βόλος αγωνίζεται στις 4:30μ.μ. στο Περιστέρι, αντιμετωπίζοντας τον ΓΣ Περιστερίου. Δύο μέρες αργότερα, η σειρά θα μεταφερθεί στον Βόλο, στις 5μ.μ. και εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά θα επιστρέψει στο Περιστέρι στις 8 Ιουλίου. Αντίστοιχη διαδικασία θα γίνει για τον πρωτοπόρος του Α’ Ομίλου ΟΦ Θαλάσσης, που θα υποδεχτεί την δεύτερη του Β Ομίλου ΑΕΚ στο Ποσειδώνιο, ενώ στις 6 Ιουλίου η σειρά θα μεταφερθεί στη Γλυφάδα (έδρα της ΑΕΚ)

Οι δύο ομάδες που θα πετύχουν δύο νίκες κερδίζουν την άνοδο στην Α1 των Ανδρών, ενώ στη συνέχεια θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 Ιουλίου σε άγνωστο επί του παρόντος κολυμβητήριο ο Τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή και ο άτυπος μικρός Τελικός για 3η και 4η θέση. Υπενθυμίζεται πως σε κανένα παιχνίδι, δε θα υπάρχουν θεατές.

Ο πρόεδρος του Βόλου, Τάσος Μαρινάγης, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για την αλλαγή στην προκήρυξη σημείωσε: «Ουσιαστικά είναι μια αλλαγή, την οποία και περιμέναμε, από τη στιγμή που η κατάσταση με τον κορονοϊό ομαλοποιήθηκε σε ένα σημείο και η ΚΟΕ, ορθά έπρεπε να αλλάξει την προηγούμενη απόφασή της. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα και υπό κανονικές συνθήκες δίκαια βρίσκεται σε αυτή τη θέση και διεκδικεί την άνοδό της στη μεγαλύτερη κατηγορία. Ο Βόλος προετοιμάζεται ήδη από τις αρχές Ιουνίου, από τη στιγμή που επετράπη η είσοδος στα κολυμβητήρια και παρά τις όποιες δυσκολίες υπήρχαν, με την έωλη κατάσταση των τριών προηγούμενων μηνών, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο είναι συγκεντρωμένοι σε αυτά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι η ομάδα του ΓΣ Περιστερίου είναι πιο έμπειρη από εμάς, ωστόσο, θα φωνάξουμε παρών και θα πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου