ΠΟΛΟ

Πήραν προβάδισμα πρόκρισης Βόλος και ΟΕΑ/ΝΑΒ στις γυναίκες

πήραν-προβάδισμα-πρόκρισης-βόλος-και-171514

Απόλυτα επιτυχημένη κρίνεται η συγκομιδή για τις βολιώτικες ομάδες, του Α’ γύρου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Β’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Ο Α’ γύρος της Α’ φάσης της διοργάνωσης, με τη συμμετοχή των Βόλος Υδατοσφαίριση – Κολύμβηση και ΟΕΑ/ΝΑΒ, στον 3ο Ομιλο, διεξήχθη στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος» και στην ανοιχτή πισίνα, με τους αγώνες να διαρκούν δύο ημέρες και να ολοκληρώνονται, χθες Κυριακή.

Οι ομάδες του Βόλου φιλοξένησαν τις ΝΕ Λαμίας και Διώνη Χαλκίδας, που συμπληρώνουν τον Ομιλο, παίρνοντας προβάδισμα στη μάχη για τα δύο προνομιούχα εισιτήρια, που θα δώσουν την πρόκριση, μετά και τον Β’ γύρο της προκριματικής φάσης, στην τελική φάση (10-12 Ιουλίου).

Τα αποτελέσματά τους ήταν ιδιαίτερα θετικά, με την ομάδα του Βόλου να προηγείται, έχοντας το απόλυτο των νικών και των βαθμών, όντας στην 1η θέση με 9 βαθμούς. Συγκεκριμένα, οι Βολιώτισσες του Ζαφείρη Μαρινάγη επικράτησαν στο πρώτο τους παιχνίδι της ΝΕ Λαμίας με 8-3, στο δεύτερο της Διώνης με 19-5, ενώ επιβλήθηκαν και του ΟΕΑ/ΝΑΒ στο βολιώτικο ντέρμπι, με 11- 4. Ετσι, αναμένεται και στον Β’ γύρο της Α’ φάσης, τον Απρίλιο, να σφραγίσουν την πρόκριση στην τελική φάση

Η ομάδα του Λάμπρου Καρύδα από την άλλη, παρά την ήττα από τον Βόλο, κέρδισε τόσο τη ΝΕ Λαμίας με 5-3, όσο και τη Διώνη με 18-3 βάζοντας τις βάσεις για το δεύτερο εισιτήριο, που οδηγεί στην τελική φάση, από τον Ομιλο Βόλου, όντας στη 2η θέση, με 6 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των βολιώτικων οµάδων:
Βόλος:
(προπονητής Ζαφείρης Μαρινάγης): Βιργινία Νασιάκου, Μαρκέλλα Στεφάνου (τερματοφύλακες), Άννα-Μαρία Αχλαδιώτη, Ευηάνθη Καστάνη, Χρύσα Κουφιδάκη (αμυντικοί), Φωτεινή Μπένη, Γεωργία Πετροπούλου, Φωτεινή Βαραλή, Ελένη Τσιμπερίδη, Κατερίνα Γαργαλέτσου, Μαίρη Πανταζή, Άννα Νασιάκου, Μαρίτα Κόφφα, Ειρήνη Καλλιμοπούλου (περιφερειακοί), Ράνια Τζιάνη, Κλεοπάτρα Ντόνα, Άννα Σκοτίδα (φουνταριστοί).
ΟΕΑ/ΝΑΒ (προπονητής Λάμπρος Καρύδας): Ραφαέλα Μίνγκο (τερματοφύλακας), Στεφανία Γιάνναρου, Κατερίνα Κυροδήμου (αμυντικοί), Γεωργία Γιάνναρου, Ανατολή Καρούτη, Ελεάνα Βαμβάκου, Βάσω Πατρώνη, Βίκυ Σούλια, Ειρήνη Μαντά, Ντίνα Καραγιάννη (περιφερειακοί), Αποστολία Μελέτη, Ξένια Χατζηιωάννου (φουνταριστοί).

Αποτελέσματα

1η αγωνιστική

Διώνη-ΟΕΑ/ΝΑΒ 3-18

ΝΕ Λαμίας-Βόλος 3-8

2η αγωνιστική

Διώνη-Βόλος 5-19

ΝΕ Λαμίας-ΟΕΑ/ΝΑΒ 3-5

3η αγωνιστική

ΝΕ Λαμίας-Διώνη 13-4

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Βόλος 4-11

Βαθμολογία

1. Βόλος 9
2. ΟΕΑΝΑΒ 6
3. ΝΕ Λαμίας 3
4. Διώνη 0

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου