ΠΟΛΟ

Πρόκριση για Βόλο και ΟΕΑ/ΝΑΒ αποκλεισμός για Νίκη Βόλου

πρόκριση-για-βόλο-και-οεα-ναβ-αποκλεισ-204717

Στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος» φιλοξενήθηκε, η α’ φάση του πρωταθλήματος πόλο Παίδων για τον Ομιλο Βόλου, με τη συμμετοχή πέντε ομάδων, ανάμεσά τους και τρεις βολιώτικες.

Βόλος και ΟΕΑ/ΝΑΒ κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση στην 2η και 3η θέση αντίστοιχα, σε αντίθεση με τη Νίκη Βόλου, που ήταν στην τελευταία θέση και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, που είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Απριλίου. Παράλληλα και η ΝΕ Λάρισας που είχε το απόλυτο των νικών, προκρίθηκε ως πρώτη ενώ την 4η προνομιούχο θέση κατέλαβε ο Νηρέας Λαμίας.

Θεαματικά παιχνίδια παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου χειροκροτώντας τους μικρούς επίδοξους πολίστες. Η πρώτη αγωνιστική, την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου ξεκίνησε με τη Νίκη να ηττάται με 29-2 από την σαφώς πιο έμπειρη ΝΕ Λάρισας, ενώ ο Βόλος «πήρε» εύκολα το ντέρμπι με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, επικρατώντας με 21-2. Η δεύτερη μέρα των αγώνων, που περιελάμβανε τη 2η και 3η αγωνιστική ολοκληρώθηκε χωρίς εκπλήξεις, με τους ΝΕ Λάρισας και Βόλο να παίρνουν άνετες νίκες επί των ΟΕΑ/ΝΑΒ (14-2) και Νηρέα Λαμίας (20-2) το πρωί, ενώ στα απογευματινά παιχνίδια, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ επιβλήθηκε της Νίκης Βόλου (18-0) και η ΝΕ Λάρισας του Νηρέα Λαμίας (25-1).

Χθες, τρίτη και τελευταία ημέρα της Α’ φάσης για τον Ομιλο Βόλου έγινε το παιχνίδι που θα έκρινε την πρώτη θέση, ανάμεσα σε ΝΕ Λάρισας και Βόλο, που βρήκε νικητές τους «γείτονες», με 12-9. Από κει και πέρα, ο Νηρέας Λαμίας κέρδισε τη Νίκη με 17-5, για να ηττηθεί από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ με 16 -3. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, που έκλεισε τον χορό των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων, ο Βόλος επιβλήθηκε φυσιολογικά της Νίκης με 28-1.

Τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου

1η αγωνιστική

ΝΕ Λάρισας-Νίκη Βόλου 29-2

Βόλος-ΟΕΑ/ΝΑΒ 21-2

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

2η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λάρισας 2-14

Νηρέας Λαμίας-Βόλος 2-20

3η αγωνιστική

Νίκη Βόλου-ΟΕΑ/ΝΑΒ 0-18

ΝΕ Λάρισας-Νηρέας Λαμίας 25-1

Χθες

4η αγωνιστική

Νηρέας Λαμίας-Νίκη Βόλου 17-5

Βόλος-ΝΕ Λάρισας 9-12

5η αγωνιστική

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νηρέας Λαμίας 16-3

Νίκη Βόλου-Βόλος 1-28

Βαθμολογία:

1. ΝΕ Λάρισας 12

2. Βόλος 9

3. ΟΕΑΝΑΒ 6

4. Νηρέας Λαμίας 3

5. Νίκη Βόλου 0

Τα ρόστερ:

ΒΟΛΟΣ: (Προπονητής: Δημήτρης Κόφφας) Τουλιάς Νικόλαος, Μοναστηριώτης Δημήτρης, Ρουμελιώτης Σωτήρης, Πανίδης Ναθαναήλ, Κυριαζής Δητήρης, Ζεμπέογλου Κωνσταντίνος, Σπαθούλας Ανάργυρος, Γιασαλάρι Βασίλης, Οντόπουλος Νικόλαος, Μαρσουβανίδης Μιχάλης, Καψάλης Ανδρέας, Καψάλης Στέλιος, Ζουμπούλιας Βασιλής, Βαλκανιώτης Ορφέας, Μολιός Δημήτρης, Καραμανιώλας Γιώργος.

ΟΕΑ/ΝΑΒ: (Προπονητής: Στάμος Μακρής): Καλατζής Νικόλαος, Γιάνναρος Ευθύμης, Γιάνναρος Βαγγέλης, Πριτσίνης Δημήτρης, Σωτήρης Γιώργος, Λάμπης Νίκος, Παρασκευόπουλος Γιώργος, Μάλλιαρος Βαγγέλης, Χριστοφορίδης Νίκος, Αρβανιτίδης Κώστας, Γεωργατζόπουλος Ερμής, Τίγκας Γιάννης, Χαριλάς Ηλίας.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: (Προπονητής: Νίκος Κωνσταντέλιας) Τσάμπας Νίκος, Βέλλος Αντώνης, Τέζας Θεόδωρος, Σκοτίδας Απόστολος, Παπαρίζος Ορφέας, Αμπολιαστής Αλέξανδρος, Κόκκαλης Δημήτρης, Γαρδενιώτης Ζαχαρίας, Αποστόλου Θωμάς, Βέλλος Χριστόφορος, Παρασκευόπουλος Ιωάννης, Ραπτόπουλος Αθανάσιος, Τσουμπέκος Κωνσταντίνος, Μήλτος Νικόλαος.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου