ΠΟΛΟ

Δύο Βολιωτάκια πρωταθλητές Ελλάδας

δύο-βολιωτάκια-πρωταθλητές-ελλάδας-424579

Βολιώτικο χρώμα είχε η κατάκτηση από τον Παναθηναϊκό του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων, που την Κυριακή 21 Ιουλίου επικράτησε με 8-4 του ΠΑΟΚ στον τελικό στο κολυμβητήριο της Λάρισας.

Δύο από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας για την ομάδα του Γιάννη Πρίμπα, οι Νικόλας Βερβερίδης και Αλέξανδρος Εγνατιάδης που εδώ και δύο χρόνια μένουν στην Αθήνα, με καταγωγή από τον Βόλο βοήθησαν σημαντικά το «τριφύλλι» να φτάσει σε μια μεγάλη επιτυχία.

Το μέλλον για τα Βολιωτάκια, που κρίνονται άξια εμπιστοσύνης από τους προπονητές τους δουλεύοντας σκληρά καθημερινά αποδεικνύεται λαμπρό.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός ότι και στην ομάδα… των χαμένων, του δεύτερου στη διοργάνωση ΠΑΟΚ υπήρχε Βολιώτης, ο Χρήστος Λασκαρίδης.

Οι Βολιώτες πάντως, δείχνουν να διαπρέπουν από γενιά… σε γενιά, καθώς η αδερφή του Λασκαρίδη, Βασιλική, μόλις πριν μερικές μέρες είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Κορασίδων στο Κίρισι της Ρωσίας, ενώ ο αδερφός του Εγνατιάδη, Γιάννης ήταν μόλις χθες 4ος στην Ευρώπη με την Εθνική παίδων, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας. Παράλληλα, Γιάννης και Θανάσης Εγνατιάδης είχαν κατακτήσει και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων και πάλι με το σκουφάκι του Παναθηναϊκού, κάνοντας… 4 τελικά τους Βολιώτες πρωταθλητές στις ηλικιακές κατηγορίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου