ΠΟΛΟ

Σπουδαίες εμπειρίες στη Θεσσαλονίκη για τους έφηβους του ΟΥΚ Βόλου

σπουδαίες-εμπειρίες-στη-θεσσαλονίκη-440190

Μάζεψε εμπειρίες το εφηβικό τμήμα υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου, συμμετέχοντας στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, που διεξήχθη ήδη από την Πέμπτη 11 έως και την Κυριακή 14 Ιουλίου στο εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Οι Βολιώτες είχαν στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη, όντας πάντως στην καλύτερη 10άδα της Ελλάδας, όπως και οι περισσότερες ηλικιακές ομάδες του συλλόγου, σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον ΟΥΚ χρονιά. Η τοποθέτησή τους στον Α’ όμιλο, δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς αντιμετωπίζοντας πολύ πιο έμπειρες ομάδες, οι Βολιώτες δεν κατάφεραν να αποφύγουν 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια (με ΠΑΟΚ, Ηλυσιακό, Παναθηναϊκό και ΝΟ Χίου), ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους το Σάββατο.

Η πορεία της ομάδας του Γιώργου Ντόνα μόνο επιτυχημένη μπορεί να κριθεί σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα, με τον ΟΥΚ Βόλου να δίνει το στίγμα του, φωνάζοντας «παρών» σε μία ακόμα τελική φάση.

Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε με 10-9 του ΝΟ Βουλιαγμένης, του Βολιώτη Δημήτρη Γκανάτσιου στον συγκλονιστικό τελικό και πανηγύρισε τον τίτλο μέσα στο σπίτι του. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΝΟ Χίου, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 14-11.

Οσον αφορά τα παιχνίδια κατάταξης:

(Θέσεις 5-6) Παναθηναϊκός-ΑΟ Παλαιού Φαλήρου 8-5

(Θέσεις 7-8) Ηλυσιακός – Πανιώνιος 9-6

Η τελική κατάταξη

1. ΠΑΟΚ

2. ΝΟ Βουλιαγμένης

3. ΝΟ Χίου

4. Ολυμπιακός

5. Παναθηναϊκός

6. ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

7. Ηλυσιακός

8. Πανιώνιος

9. ΟΥΚ Βόλου, Ομιλος Φίλων Θαλάσσης

Η 15άδα που είχε στη διάθεσή του ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου είναι: Γιάννης Μόσιος (τερμ.), Μάριος Βάτσος, Δημήτρης Κοκκινάκης, Αριστείδης Νιζάμης, Γιώργος Καλιμόπουλος, Μάρκος Ντόνας, Στράτος Τσίχλας, Βασίλης Βλιώρας, Γιώργος Τσίχλας, Πάρης Μορφονιός, Γεράσιμος Γεωργιάδης, Δημήτρης Μπομπός, Χρήστος Κουτσουνίδης (τερμ.), Αιμιλιάνο Καραγιάννης, Βελισάριος Τσιμπερίδης.

Τα αποτελέσματα του Α’ Ομίλου:

1η αγωνιστική

Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός 4-7

ΠΑΟΚ-ΟΥΚ Βόλου 15-6

2η αγωνιστική

ΟΥΚ Βόλου-Ηλυσιακός 8-9

ΝΟ Χίου-ΠΑΟΚ 6-14

3η αγωνιστική

Παναθηναϊκός – ΟΥΚ Βόλου 18-5

Ηλυσιακός – ΝΟ Χίου 5-13

4η αγωνιστική

ΝΟ Χίου-Παναθηναϊκός 11-9

ΠΑΟΚ-Ηλυσιακός 12-6

5η αγωνιστική

ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Χίου 9-19

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 8-16

Τελική βαθμολογία:

1. ΠΑΟΚ 12

2. ΝΟ Χίου 9

………………………………..

3. Παναθηναϊκός 6

4. Ηλυσιακός 3

5. ΟΥΚ Βόλου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου