ΠΟΛΟ

Πρόκριση για τους εφήβους του ΟΥΚ Βόλου

πρόκριση-για-τους-εφήβους-του-ουκ-βόλο-455141

Ακόμη μία πρόκριση σε τελική φάση πανηγυρίζει από χθες ο ΟΥΚ Βόλου, με την ομάδα των εφήβων να προκρίνεται μετά τις μάχες που έδωσε στην ανοιχτή πισίνα του ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος». Οι Βολιώτες του Γιώργου Ντόνα ξεκίνησαν με το δεξί, επικρατώντας με 10-8 του ΝΟ Καβάλας το Σάββατο και στη συνέχεια κέρδισαν και τον Νηρέα Λαμίας με 8-6. Η ήττα από τον Ηλυσιακό δεν είχε αντίκτυπο, με τον ΟΥΚ να συνεχίζει στην επόμενη φάση, τερματίζοντας πίσω από τον Ηλυσιακό.

Τα αποτελέσματα

Ηλυσιακός-Νηρέας Λαμίας 11-7

ΟΥΚ-ΝΟ Καβάλας 10-8

Ηλυσιακός-Ν.Ο. Καβάλας 17-5

ΟΥΚ-Νηρέας Λαμίας 8-6

ΟΥΚ-Ηλυσιακός 5-14

Νηρέας Λαμίας-Ν.Ο. Καβάλας 17-4

Με το σκουφάκι του ΟΥΚ Βόλου αγωνίστηκαν οι: Γιάννης Μόσιος, Χρήστος Κουτσουνίδης (τερματοφύλακες), Μάριος Βάτσος, Βασίλης Βλιώρας, Δημήτρης Κοκκινάκης, Γιώργος Τσίχλας, Στράτος Τσίχλας, Γιώργος Καλιμόπουλος, Αριστείδης Νιζάμης, Γεράσιμος Γεωργιάδης, Πάρης Μορφονιός, Δημήτρης Μπομπός, Μάρκος Ντόνας, Αιμιλιάνο Καραγιάννης, Βελισάριος Τσιμπερίδης.

Δεν τα κατάφεραν οι μίνι παίδες

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση η ομάδα των μίνι παίδων του ΟΥΚ Βόλου μετά και την γ’ φάση που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας.

Τα αποτελέσματα:

Παρασκευή 28/6

ΝΟ Καβάλας-ΝΟ Πατρών 4-24

ΝΟ Λάρισας-Νηρέας Λαμίας 12-1

ΝΕ Λάρισας-ΟΥΚ 20-8

Σάββατο 29/6

ΝΟ Πατρών-Νηρέας Λαμίας 33-2

ΟΥΚ-ΝΟ Λάρισας 15-8

ΝΟ Καβάλας-ΝΕ Λάρισας 7-20

Νηρέας Λαμίας-ΟΥΚ 2-21

ΝΕ Λάρισας-ΝΟ Πατρών 10-10

ΝΟ Λάρισας-ΝΟ Καβάλας 11-5

Κυριακή 30/6

ΝΟ Πατρών-ΟΥΚ 21-6

ΝΟ Καβάλας-Νηρέας Λαμίας 12-6

ΝΕ Λάρισας-Ν.Ο. Λάρισας 11-5

ΟΥΚ-ΝΟ Καβάλας 7-5

Νηρέας Λαμίας-ΝΕ Λάρισας 2-15

ΝΟ Λάρισας-ΝΟ Πατρών 1-17

Για την ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, και υπό τις οδηγίες του Θωμά Μεφσούτ αγωνίστηκαν οι: Δημήτρης Μοναστηριώτης, Νίκος Τούλιας (τερματοφύλακες), Θανάσης Βασιλούδης, Παναγιώτης Γλούμης, Χρήστος Κανάκης, Γρηγόρης Ρουμελιώτης, Σωτήρης Ρουμελιώτης, Συμεών Μυλωνάς, Βασίλης Καβούρας, Μιχάλης Μαρσουβανίδης, Θανάσης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Ζεμπέογλου, Ιωάννης Κουρκούβελος, Δημήτρης Κυριαζής, Ναθαναήλ Πανίδης, Θανάσης Παπαγιάννης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου