ΠΟΛΟ

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Νίκη στο πόλο

πάλεψε-αλλά-δεν-τα-κατάφερε-η-νίκη-στο-π-504342

Τη Β’ Εθνική υδατοσφαίρισης αποχαιρέτησε η Νίκη Βόλου, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων πλέι άουτ της β’ φάσης του πρωταθλήματος και έτσι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία. Μόνο η τελευταία του Ομίλου Θεσσαλονίκης θα υποβιβαζόταν, με τη Νίκη Βόλου να γνωρίζει 3 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στις συν-διεκδικήτριες της παραμονής, ΑΠΣ Οξυγόνο, ΝΕ Λάρισας, ΧΑΝΘ και μοιραία να μην καταφέρνει να κρατηθεί στην κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Κωνσταντέλια έκανε υπερπροσπάθεια, σε μια πλήρως μεταβατική χρονιά, όπου η Βολιώτικη ομάδα διαλύθηκε και ξεκίνησε από το μηδέν, την προσπάθεια αναδιοργάνωσής της. Κανείς άλλωστε δεν περίμενε να αγωνιστεί φέτος η αποδεκατισμένη Νίκη Βόλου, με όλους τους παίκτες να φεύγουν το καλοκαίρι και το τμήμα να μένει… κενό, όπως και στις ακαδημίες.

Κι όμως, με τους παίκτες που ήρθαν σε βοήθεια της ομάδας, η Νίκη Βόλου έφτασε να αγωνίζεται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για την παραμονή της, χωρίς επιτυχία αφού από τη νέα χρονιά θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, αλλά με ελπίδα, όρεξη και προσμονή για τα καλύτερα που έπονται.

Ειδικότερα στο αγωνιστικό κομμάτι, η Νίκη αγωνίστηκε στο πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο τη ΝΕ Λάρισας, από την οποία ηττήθηκε με 9-7. Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια ήταν απέναντι σε ΑΠΣ Οξυγόνο και ΧΑΝΘ, χθες, εκεί που η κούραση υπερίσχυσε για να ηττηθεί με 12-7 και 15-3 αντίστοιχα.

Για τη Νίκη αγωνίστηκαν οι: Ζαχαρής, Μικρομάστορας, Λιβογιάννης, Ματσάγκος, Γεωργάκης, Μιχαλόπουλος, Βλαχογιάννης, Αναστασόπουλος, Τσαπέκος, Μαρίνης, Ξιάρχος, Παλάσκας.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ ο προπονητής της «κυανόλευκης» ομάδας Νίκος Κωνσταντέλιας, εμφανίστηκε πικραμένος για τον υποβιβασμό της ομάδας αλλά γεμάτος προσμονή για καλύτερη οργάνωση και αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον: «Είμαστε στενοχωρημένοι για τη μαύρη σελίδα που γράφτηκε στην ιστορία της Νίκης Παλέψαμε και αγωνιστήκαμε για το σκουφάκι της Νίκης και για την ομάδα μας, αλλά οι υπόλοιπες ομάδες ήταν καλύτερες και δίκαια κατάφεραν να πανηγυρίσουν την παραμονή. Κανείς δεν πίστευε στην αρχή της χρονιάς ότι θα κάνουμε μια νέα αρχή στη Νίκη, ακόμα και ότι θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα, με την κατάσταση που υπήρχε στο σύλλογο. Κάναμε υπερπροσπάθεια όμως και σίγουρα το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο».

Αποτελέσματα:

1η αγωνιστική

Οξυγόνο-ΧΑΝΘ 9-5

ΝΕ Λάρισας-Νίκη Βόλου 9-7

2η αγωνιστική

Οξυγόνο-Νίκη Βόλου 12-7

ΝΕ Λάρισας-ΧΑΝΘ 6-12

3η αγωνιστική

ΝΕ Λάρισας-Οξυγόνο 9-10

ΧΑΝΘ-Νίκη Βόλου 15-3

Βαθμολογία

1. Οξυγόνο 9

2. ΧΑΝΘ 6

3. ΝΕ Λάρισας 3

4. Νίκη Βόλου 0

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου