ΠΟΛΟ

Στα πλέι-οφ ο ΟΕΑ/ΝΑΒ στα πλέι-άουτ η Νίκη Βόλου

στα-πλέι-οφ-ο-οεα-ναβ-στα-πλέι-άουτ-η-νίκ-558724

Ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος» ο Β’ γύρος της Α’ φάσης του 5ου Ομίλου για την Β’ Εθνική πόλο των Ανδρών. Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ πέτυχε το στόχο του, που είχε θέσει πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, καταφέρνοντας να παραμείνει στη 2η προνομιούχο θέση, στην οποία βρισκόταν με το τέλος του Α’ γύρου της Α’ φάσης και έτσι «σφράγισε» την πρόκριση στα πλέι οφ.

Αντίθετα, η Νίκη, που δεν είχε ελπίδες, έπαιξε ωραίο πόλο, δείχνοντας στοιχεία πιο δεμένης ομάδας, κάνοντας στους αγώνες του διημέρου μια καλή προετοιμασία ενόψει πλέι άουτ.

Ο ΟΕΑ/ΝΑΒ στον Α’ γύρο είχε κερδίσει την ΝΕ Λάρισας και τη Νίκη, χάνοντας μόνο από την Τρίαινα Βούλας, που προκρίθηκε ως πρώτη στα πλέι οφ. Η ομάδα του Λάμπρου Καρύδα, μπήκε με ήττα από την ομάδα της Βούλας στο Β’ γύρο της Α’ φάσης προχθές Σάββατο, ηττήθηκε στο γκολ και από τη ΝΕ Λάρισας (7-6), ωστόσο η νίκη του, επί της Νίκης Βόλου, στο ντέρμπι (6-4) του εξασφάλισε την πολυπόθητη δεύτερη θέση και την -χωρίς άγχος- παραμονή στην κατηγορά.

Οσον αφορά την Νίκη Βόλου, μετά και το τέλος Β’ γύρου έμεινε στην τελευταία θέση, ωστόσο παρουσίασε σαφώς βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα ματς του Α’ γύρου. Ζητούμενο για την ομάδα του Νίκου Κωνσταντέλια είναι πλέον η σωτηρία, μέσω της συμμετοχής της στα πλέι άουτ, ενώ οι αγώνες του Β’ γύρου της Α’ φάσης αποτέλεσαν μια καλή προετοιμασία ενόψει των αγώνων για τις θέσεις 11-19.

Ο Νίκος Κωνσταντέλιας, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ, με το τέλος των παιχνιδιών και του Β’ ομίλου τόνιζε: «Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια στο Β’ γύρο, που ήταν και ο στόχος μας και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη σωτηρία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια παιδιών που δε δουλεύουν όλοι μαζί στις προπονήσεις και βρίσκονται για τους αγώνες».

Αξιοσημείωτο πάντως είναι το γεγονός, ότι η ομάδα της ΝΕ Λάρισας, που θα αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου στα πλέι άουτ, δεν προσήλθε να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι με την Τρίαινα Βούλας, με τους Αθηναίους να το κερδίζουν ξεκούραστα. Η ομάδα της Λάρισας, αν έπαιρνε βαθμό ή βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα μπορούσε να περάσει στα πλέι οφ, ωστόσο επέλεξε να μην αγωνιστεί και έτσι μοιραία βρέθηκε στα πλέι άουτ.

Αποτελέσματα:

Νίκη Βόλου-ΝΕ Λάρισας 9-10

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Τρίαινα Βούλας 4-13

Χθες

Νίκη Βόλου-Τρίαινα Βούλας 10-15

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λάρισας 6-7

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη 6-4

ΝΕ Λάρισας-Τρίαινα Βούλας 0-5 (α.α.)

Βαθμολογία

1. Τρίαινα 18

2. ΟΕΑ/ΝΑΒ 9

3. ΝΕ Λάρισας 8

4. Νίκη 0

*Μηδενισμός και -1 βαθμός για τη ΝΕ Λάρισας

Οι συνθέσεις των ομάδων του Βόλου:

ΟΕΑ/ΝΑΒ (Καρύδας): Παπασπυρόπουλος, Γκρεμήλας, Βαΐτσης, Κούτνας, Σαραγγανίδας, Σπυρόπουλος, Διαμαντόπουλος, Κανετίδης, Αραμπατζής, Τάσιος, Κατσώνης, Μάκος, Μαλαμούσης, Γκατζούνας, Βαρβέρης, Σερμέτης, Αθανασιάδης, Σούγγαρης.

ΝΙΚΗ (Κωνσταντέλιας): Ζαχαρής, Μικρομάστορας, Λιβογιάννης, Ματσάγκος, Γεωργάκης, Μιχαλόπουλος, Βλαχογιάννης, Αναστασόπουλος, Τσαπέκος, Μαρίνης, Ξιάρχος, Παλάσκας.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου