ΠΟΛΟ

Ξανά στη μάχη ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκη

ξανά-στη-μάχη-οεα-ναβ-και-νίκη-561026

Ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή η α’ φάση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Ανδρών, με τη διεξαγωγή του β’ γύρου, στον οποίο για τον όμιλο Βόλου συμμετέχουν ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκη Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το βολιώτικο ενδιαφέρον επικεντρώνεται και πάλι στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ «Ιάσων Ζηργάνος», όπου θα γίνουν τα αντίστοιχα με την α’ φάση του α’ γύρου παιχνίδια με τη συμμετοχή, πέρα των ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκης Βόλου, των ΝΕ Λάρισας και Τρίαινας Βούλας.

Προβάδισμα για την απευθείας σωτηρία και την πρόκριση στους ομίλους ανόδου έχει πάρει η ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ που ήδη μετά την ολοκλήρωση της α’ φάσης του α’ γύρου έχει 6 βαθμούς. Η ομάδα του Λάμπρου Καρύδα στους αγώνες της α’ φάσης είχε δύο νίκες κόντρα σε Νίκη Βόλου και ΝΕ Λάρισας, σημειώνοντας τη μοναδική της ήττα κόντρα στην Τρίαινα Βούλας, που εξάλλου είχε το απόλυτο των νικών.

Από την άλλη, το σύνολο του Νίκου Κωνσταντέλια, η Νίκη Βόλου, που μετά την περσινή χρονιά επιχείρησε ολική επανεκκίνηση, σε αγωνιστικά και μη ζητήματα μπορεί να μη σημείωσε νίκη στην α’ φάση, ωστόσο στο σημερινό και στ’ αυριανά της παιχνίδια θα παρουσιαστεί βελτιωμένη και θα προσπαθήσει για ό,τι το καλύτερο.

Υπενθυμίζεται ότι με την ολοκλήρωση των αγώνων του β’ γύρου, οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (σύνολο 10) συνεχίζουν στους ομίλους ανόδου της β’ φάσης (10-12 Μαΐου) και οι υπόλοιπες (σύνολο 9) στους ομίλους καθόδου. Οι 2 τελευταίες ομάδες από τους ομίλους καθόδου (σύνολο 4) υποβιβάζονται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Στην τελική φάση (12-14 Ιουλίου), προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες από τους ομίλους ανόδου (σύνολο 8), από τις οποίες οι 4 πρώτες της τελικής κατάταξης θα ανέλθουν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Οι αγώνες στον όμιλο του Βόλου:

Σήμερα:

6μ.μ. Νίκη Βόλου-ΝΕ Λάρισας

7μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ-Τρίαινα Βούλας

Αύριο:

10π.μ. Νίκη Βόλου-Τρίαινα Βούλας

11π.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λάρισας

5μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη Βόλου

6μ.μ. ΝΕ Λάρισας-Τρίαινα Βούλας

Τα αποτελέσματα της α’ φάσης του α’ γύρου:

Νίκη Βόλου-ΝΕ Λάρισας 7-19

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Τρίαινα Βούλας 1-11

Νίκη Βόλου-Τρίαινα Βούλας 3-17

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λάρισας 14-7

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη Βόλου 12-6

ΝΕ Λάρισας-Τρίαινα Βούλας 2-12

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. Τρίαινα Βούλας 9

2. ΟΕΑ/ΝΑΒ 6

3. ΝΕ Λάρισας 3

4. Νίκη Βόλου 0

Συνεχίζεται η δράση στους Μίνι Παίδες

Συνεχίζεται η β’ φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδες, με τους ΟΥΚ Βόλου και ΟΕΑ/ΝΑΒ να έχουν μπει ήδη στην αγωνιστική δράση χθες, οπότε και άνοιξε ο χορός των αναμετρήσεων για τον 9ο όμιλο, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Οι δύο ομάδες του Βόλου φιλοξενούν τους ΝΟ και ΝΕ Λάρισας, τον Νηρέα Λαμίας και την ομάδα του ΠΑΣ Φοίβος, με τις τέσσερις πρώτες ομάδες του ομίλου να προκρίνονται στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 28-30 Ιουνίου.

Σήμερα θα διεξαχθούν οι εξής αγώνες:
10π.μ. ΝΟ Λάρισας-ΝΕ Λάρισας
11π.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νηρέας Λαμίας
12μ. ΠΑΣ Φοίβος-ΟΥΚ Βόλου
6μ.μ. ΝΕ Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
7μ.μ. ΟΥΚ Βόλου-ΝΟ Λάρισας
8μ.μ. Νηρέας Λαμίας -ΠΑΣ Φοίβος

Αύριο

9.30π.μ. ΝΟ Λάρισας-ΟΕΑ/ΝΑΒ
10.30π.μ. ΠΑΣ Φοίβος-ΝΕ Λάρισας
11.30π.μ. Ο.Υ.Κ.Β.-Νηρέας Λαμ.
4μ.μ. ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΠΑΣ Φοίβος
5μ.μ. ΝΕ Λάρισας-ΟΥΚ Βόλου
6μ.μ. Νηρέας Λαμίας – ΝΟ Λάρισας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου