ΠΟΛΟ

Προβάδισμα ΟΕΑ/ΝΑΒ, «επέστρεψε» η Νίκη (φώτο)

προβάδισμα-οεα-ναβ-επέστρεψε-η-νίκη-585651

Ολοκληρώθηκε ο Α’ γύρος της Α’ φάσης της Β’ Εθνικής πόλο, με τον Ομιλο Βόλου να αποδεικνύεται εξαιρετικά ενδιαφέρον, επιφυλάσσοντας συναρπαστικά παιχνίδια με ρυθμό και παλμό μεταξύ των ομάδων.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Η εκκίνηση του δύσκολου πρωταθλήματος για τον Βόλο έγινε στο κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου «Ιάσων Ζηργάνος», με δύο εκπροσώπους της πόλης να συμμετέχουν στη διοργάνωση και συγκεκριμένα τους ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκη Βόλου. Οι αγώνες του δευτέρου γύρου της ίδιας φάσης θα διεξαχθούν το τριήμερο 5-7 Απριλίου. Μετά το τέλος και του δευτέρου γύρου, οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται για τους δύο ομίλους ανόδου (10 ομάδες) και οι δύο τελευταίοι για τους δύο ομίλους καθόδου (10 ομάδες).

Η ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πέρα των ΟΕΑ/ΝΑΒ και Νίκης Βόλου, τον Ομιλο στελεχώνουν οι ΝΕ Λάρισας και Τρίαινας Βούλας. Βάσει των όσων έγιναν τις δύο ημέρες της διοργάνωσης, προβάδισμα για την πρόκριση σε Ομιλο ανόδου, πήρε η ομάδα του ΟΕΑ/ΝΑΒ, με το σύνολο του Λάμπρου Καρύδα να σημειώνει δύο νίκες και μια ήττα, από την πρωτοπόρο ομάδα της Τρίαινας Βούλας, που είχε το απόλυτο των νικών σε τρία παιχνίδια. Αντίθετα, ένα θαύμα θέλει στο δεύτερο γύρο για να μη συμμετέχει σε Ομιλο καθόδου, η νέο… σχηματισμένη ομάδα της Νίκης Βόλου, που φτιάχτηκε από το μηδέν και γνώρισε τρεις ήττες, με τους παίκτες του Νίκου Κωνσταντέλια να παίζουν σε κάθε παιχνίδι και καλύτερα, καθώς βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί, μια μέρα πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια.

Η ομάδα της Νίκης Βόλου

Συγκεκριμένα, προχθές Σάββατο, παρουσία πλήθος κόσμου σε αμφότερα τα παιχνίδια, οι Βολιώτικες ομάδες γνώρισαν την ήττα, η Νίκη Βόλου από τη ΝΕ Λάρισας και ο ΟΕΑ/ΝΑΒ από την Τρίαινα Βούλας. Στη συνέχεια, ο ΟΕΑ/ΝΑΒ ανέβηκε αισθητά, πετυχαίνοντας χθες, δύο νίκες απέναντι σε ΝΕ Λάρισας και Νίκη Βόλου, ενώ η ομάδα της Νίκης δεν απέφυγε την ήττα και από την ισχυρή Τρίαινα Βούλας. Ολα θα κριθούν στο δεύτερο γύρο, τον επόμενο μήνα, οπότε και θα ξεκαθαρίσει ποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους Ομιλους ανόδου και ποιες σε αυτούς της Καθόδου.

Τα αποτελέσματα της α’ φάσης του α’ γύρου

Νίκη Βόλου-ΝΕ Λάρισας 7-19

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Τρίαινα Βούλας 1-11

Νίκη Βόλου-Τρίαινα Βούλας 3-17

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λάρισας 14-7

ΟΕΑ/ΝΑΒ-Νίκη Βόλου 12-6

ΝΕ Λάρισας-Τρίαινα Βούλας 2-12

Βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

1. Τρίαινα Βούλας 9

2. ΟΕΑ/ΝΑΒ 6

3. ΝΕ Λάρισας 3

4. Νίκη Βόλου 0

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου