ΠΟΛΟ

Βραδιά ενότητας για το βολιώτικο πόλο

βραδιά-ενότητας-για-το-βολιώτικο-πόλο-613559

Σε μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο ΟΥΚ Βόλου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στον χώρο εκδηλώσεων «Φίλια Γη» σε μια βραδιά με βραβεύσεις, πολύ χορό, καλό φαγητό, πλημυρισμένη από παιδικά χαμόγελα και όχι μόνο.

Στην εκδήλωση του συλλόγου βραβεύθηκε ο αθλητικογράφος του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ Γιάννης Ζάττας από τον πρόεδρο του ομίλου Τάσο Μαρινάγη, ευχαριστώντας για την προβολή της βολιώτικης υδατοσφαίρισης μέσω της εφημερίδας, ενώ τιμήθηκε επίσης και η Ελένη Παπαθανασίου -Αποστολάκη. Επίσης ξεχωριστή βράβευση πραγματοποιήθηκε και στον ακούραστο εργάτη και πρώην πρόεδρο του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου Κώστα Τσαρνά για την προσφορά του στο βολιώτικο πόλο.

Ευχαριστώντας τη διοίκηση του ΟΥΚ Βόλου και τον πρόεδρο Τάσο Μαρινάγη ο συντάκτης του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ευχήθηκε ακόμη περισσότερες επιτυχίες στον σύλλογο και τη νέα χρονιά, για να εξάρει την προσφορά που γίνεται στη νεολαία της πόλης μας σε ένα άθλημα που μπορεί να φθάσει ακόμη ψηλότερα.

Ο πρόεδρος του ΟΥΚ Βόλου Τάσος Μαρινάγης συνεχάρη προπονητές, αθλητές και αθλήτριες για τις επιτυχίες τους και αναφερόμενος στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε τόνισε τη σημασία της ένταξης στην ομάδα υδατοσφαίρισης 50 και πλέον αθλητών, οι οποίοι δημιουργούν μια νέα δυναμική ανοίγοντας δρόμους διακρίσεων για τις ομάδες υποδομών και ταυτόχρονα τις προοπτικές για μια ομάδα της πόλης μας στην Α1 κατηγορία.

Ο κ. Μαρινάγης υπενθύμισε δε τη πρόθεση του νέου Δ.Σ. για τροποποίηση καταστατικού με σκοπό την αλλαγή ονόματος που θα σηματοδοτεί τη δυναμική μιας συνεργασίας πρωτόγνωρης στον χώρο της υδατοσφαίρισης. Εξάλλου η παρουσία του κ. Κώστα Τσαρνά επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο τη σημασία της νέας προσπάθειας, όπως και η ευχή για επιτυχίες με το σύνθημα «Μια πόλη μια ομάδα».

Την εκδήλωση τίμησε και πλήθος ανθρώπων προερχόμενο από την τοπική πολιτική ηγεσία, ευχόμενο στους ανθρώπους που εργάζονται για την επιτυχία και την οργάνωση των τμημάτων κάθε επιτυχία.

Τη βραδιά συντόνισε ο γεν. γραμματέας κ. Σταμάτης Μπένης και την πίτα ευλόγησε ο π. Βαρνάβας. Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι αθλητές Ιάσονας Μάρκου της ομάδας Ανδρών και Μαρία Νικηφορίδη της ομάδας Γυναικών.

Ο βολιώτικος σύλλογος βράβευσε ακολούθως και αθλητές που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά και συγκεκριμένα:

Την ομάδα εφήβων που έφθασε στην τελική φάση στη Χίο.

Προπονητής (Γιώργος Ντόνας), Νάσιος Νίνο, Κουφιδάκης Χρίστος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Γαργαλέτσος Αποστόλης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βλιώρας Βασίλης, Ντόνας Μάρκος, Τσιμπερίδης Βελισάριος, Γεωργιάδης Γεράσιμος, Ανδρόνογλου Αλέξανδρος, Ιωάννου Στέλιος, Μπακαλάκης Δημήτρης, Μπομπός Δημήτρης, Μορφωνιός Πάρις.

Την ομάδα κορασίδων που έφθασε επίσης στην τελική φάση:

Προπονητής (Δημήτρης Καραναστάσης): Ντόνα, Γαργαλέτσου, Κουφιδάκη, Τσιμπερίδη, Νασιάκου Β., Νασιάκου Ά., Γιάνναρου Σ., Γιάνναρου Γ., Μπένη, Καρούτη, Ευφραίμογλου, Χατζηιωάννου.

Την ανδρική ομάδα που ανέβηκε στην Α2 Κατηγορία:

Τερματοφύλακες: Βόντζος Θεοδόσης, Δίπλας Γιάννης, Νάσιος Νίνο, Καραγιάννης Χρήστος

Αμυντικοί: Μαρινάγης Χρήστος, Κολημήτρας Αλέξανδρος, Νικηφορίδης Μηνάς

Φουνταριστοί: Στεργίου Γεώργιος, Παπαβασιλείου Στέργιος, Καραΐσκος Μανώλης

Περιφερειακοί: Μαρινάγης Γιώργος, Μάρκου Ιάσονας, Δημητρίου Ευθύμης, Χαμίτης Δημήτρης, Κουφιδάκης Χρήστος, Βλιώρας Βασίλης, Γαργαλέτσος Απόστολος, Ντόνας Μάρκος, Νασιάκος Αλέξανδρος, Μπένης Λευτέρης, Αχλαδιώτης Γιάννης, Βούλγαρης Παναγιώτης, Γεωργιάδης Γεράσιμος.

Αθλητές που ανήκουν πλέον στον σύλλογο, αλλά πέρσι αγωνίστηκαν για τη Νίκη Βόλου και συμμετείχαν στην Τελική Φάση Νέων: Μόσιος, Βάτσιος, Τσίχλας Γ., Τσίχλας Σ., Νιζάμης, Καλιμόπουλος, Κοκκινάκης, Κανάκης, Πετρόπουλος, όπως και τους φοιτητές πλέον Ευηάνθη Καστάνη, Μαίρη Πανταζή, Κώστα Πετρόπουλο και Λευτέρη Ανδρή.

Ακόμη βραβεύθηκαν οι παλαίμαχοι κολυμβητές, Κουτσογιάννης Ηλίας και Παπαδημητρίου Κώστας που σάρωσαν τα μετάλλια πέρυσι στην κατηγορία masters, όπως και ο βενιαμίν της κολύμβησης Γαργαλέτσος Αλέξανδρος.

Ο πρόεδρος του ΟΥΚ Βόλου Τάσος Μαρινάγης με τον συντάκτη του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ Γιάννη Ζάττα

Ο κ. Τσαρνάς παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον κ. Βάτσιο

Η Ελένη Παπαθανασίου με τον Τάσο Μαρινάγη

Ξεχωριστές βραβεύσεις και για τους αθλητές

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου