Στην Α2 πόλο τη νέα χρονιά ο Ο.Υ.Κ. Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2018-09-21, 18:21:11
Στην Α2 πόλο τη νέα χρονιά ο Ο.Υ.Κ. Βόλου

Τη χρονιά που τελείωσε η ομάδα πόλο των ανδρών του ΟΥΚ Βόλου μετείχε στο φιναλ-6 παίρνοντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής και ενώ στην Α2 Κατηγορία ανέβαιναν οι τέσσερις πρώτες ομάδες, όμως οι πιθανότητες τη νέα χρονιά να είναι στην Α2 είναι κάτι παραπάνω από πάρα πολλές…

Ο ΟΥΚ ως πρώτη επιλαχούσα ομάδα θα κληθεί από την ΚΟΕ να καλύψει το κενό που δημιουργείται στην Α2 κατηγορία με τη μη συμμετοχή μιας ή δύο ομάδων.

Ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής στα πρωταθλήματα πόλο είναι μέχρι 28 Σεπτεμβρίου και ο ΟΥΚ Βόλου θα δηλώσει συμμετοχή (μαζί με τον ΟΕΑ/ΝΑΒ) στην Β΄ Εθνική , εν τούτοις στη συνέχεια κληθεί από την ΚΟΕ να αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία που θα ξεκινήσει στις 9 Δεκεμβρίου.

Η θετική αυτή εξέλιξη για τον ΟΥΚ έρχεται με σιγουριά καθώς στην Α2 που δικαιούταν να αγωνιστεί η Νίκη Βόλου δεν θα δηλώσει συμμετοχή, ενώ το ίδιο λέγεται ότι θα πράξει και ο Ν.Ο. Χαλκίδας.

Η αρνητική εξέλιξη στο τμήμα πόλο της Νίκης που η διοίκηση έκρινε ασύμφορη οικονομικά τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας (που έφτασε λίγο πριν την άνοδο στην Α1) στην δεύτερη κατηγορία (θα δηλώσει συμμετοχή σε Β’ ή Γ’ Εθνική και στα ηλικιακά πρωταθλήματα) ευνοεί τον ΟΥΚ Βόλου που θα εκπροσωπήσει την υδατοσφαίριση της Μαγνησίας σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=