ΠΟΛΟ

Το όνειρο… πραγματικότητα για τον 16χρονο Βολιώτη πολίστα

το-όνειρο-πραγματικότητα-για-τον-16χρο-771430

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο 16χρονος Βολιώτης πολίστας Δημήτρης Γκανάτσιος που σήμερα ξεκινά προετοιμασία με την ομάδα του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Η ιστορική ομάδα των νοτίων προαστίων και κυπελλούχος Ευρώπης το 1997, ξεχώρισε τον ταλαντούχο υδατοσφαιριστή ήδη βάσει των πολύ καλών του εμφανίσεων με την ανδρική ομάδα της Νίκης Βόλου, όπου αγωνιζόταν ως βασικός στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, έχοντας εμπειρία άλλωστε και από παρουσίες σε τελικές φάσεις στα πρωταθλήματα κατηγοριών με το σωματείο του Βόλου. Ο 16χρονος υδατοσφαιριστής εξάλλου έχει πανηγυρίσει το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική ομάδα παίδων, στους Βαλκανικούς Αγώνες, το 2017, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

Οι άνθρωποι του Ναυτικού Ομίλου, που δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις ακαδημίες του συλλόγου, φτιάχνουν… παγκόσμιους πρωταθλητές. Έχοντας στις τάξεις τους αρκετά από τα παιδιά που συνέθεσαν την εθνική ομάδα που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο πριν από λίγες μέρες στο Σομπαθέλι της Ουγγαρίας ο ΝΟΒ επενδύει στο μέλλον και θέλοντας διακαώς τον Γκανάτσιο ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο νεαρός πολίστας αναμένεται να πάρει πολύ σημαντικές εμπειρίες, ανήκοντας σε μια εκ των καλύτερων ομάδων της Ελλάδας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου