ΠΟΛΟ

Στη Γένοβα ο Ολυμπιακός

στη-γένοβα-ο-ολυμπιακός-821682

Στη Γένοβα βρίσκεται ήδη από χθες η αποστολή της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, ενόψει της συμμετοχής της στο Final-8 του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Μιλάνο, από όπου μετέβησαν στη Γένοβα.

Οι Πειραιώτες του Βολιώτη Θοδωρή Βλάχου θα αντιμετωπίσουν τη γερμανική Σπαντάου αύριο Πέμπτη στις 5μ.μ. για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους εξής: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Βλάχος: «Να ξεπεράσουμε εαυτόν»

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του συλλόγου, που μεταδόθηκε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Πειραιά, ο Βολιώτης τεχνικός επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, εάν θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο: «Πάμε στην τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης του πόλο για 3η σερί χρονιά. Αυτό από μόνο του είναι μία τεράστια επιτυχία. Εκεί θα βρίσκονται άλλες επτά ομάδες που κι αυτές έχουν τις δικές τους πιθανότητες να κατακτήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, εμείς κοιτάμε τις δικές μας και το πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέραμε. Αλλωστε, εάν δεν το πιστεύαμε δεν θα πηγαίναμε στη Γένοβα με τέτοια λαχτάρα. Εχουμε πίστη πως είναι στις δυνατότητές μας να φτάσουμε έως το τέλος και να είμαστε εμείς οι πρωταθλητές Ευρώπης. Όμως, όπως προανέφερα δεν είμαστε μόνοι μας. Γνωρίζουμε πως έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό τριήμερο, στο οποίο θα παίξουν ρόλο πολλές λεπτομέρειες.

Καταρχάς χρειάζεται να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Η άποψή μου είναι πως για να κατακτήσεις έναν ευρωπαϊκό τίτλο πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Και ατομικά ο κάθε παίκτης, ο κάθε προπονητής αλλά κι ομαδικά, ως ομάδα να κάνουμε τα καλύτερά μας παιχνίδια. Στο κάθε ματς που θα δώσουμε δεν θα υπάρχει αύριο. Εάν κερδίσεις προχωράς. Δεν μπορείς να το διορθώσεις την επόμενη ημέρα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου