ΠΟΛΟ

Πέρασε η Νίκη Βόλου, αποκλείστηκε ο ΟΥΚ

πέρασε-η-νίκη-βόλου-αποκλείστηκε-ο-ουκ-24581

Μια πρόκριση και ένας αποκλεισμός ήταν ο απολογισμός των Βολιώτικων ομάδων στη Β’ φάση του ηλικιακού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων, με τη Νίκη Βόλου να προκρίνεται στην Γ’ φάση και ημιτελική της διοργάνωσης και τον ΟΥΚ Βόλου να αποκλείεται από τη συνέχεια.

Οι κυανόλευκοι της Νίκης Βόλου κατετάγησαν στη 2η θέση με 6 βαθμούς, πίσω από την 1η ΝΕ Λάρισας που με το απόλυτο των τριών νικών βρέθηκε στην κορυφή του Ομίλου Θεσσαλίας, που ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος». Αυτές ήταν και οι ομάδες προκρίθηκαν στη Γ’ φάση της διοργάνωσης, παίρνοντας τα δύο προνομιούχα εισιτήρια. Από την άλλη, ο ΟΥΚ Βόλου που νίκησε το ΝΟ Λάρισας και ηττήθηκε από τις Νίκη Βόλου και ΝΕ Λάρισας κατέλαβε την 3η θέση, ενώ τελευταία ήταν η ομάδα του ΝΟ Λάρισας, που δε σημείωσε νίκη.

Στο Βολιώτικο ντέρμπι, η Νίκη επιβλήθηκε του ΟΥΚ Βόλου με 9-5. Η ομάδα του Δημήτρη Κόφφα θα μάθει τους αντιπάλους της στην ημιτελική φάση, στην κλήρωση που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 9 Μαΐου στις 11:30π.μ. στα γραφεία της ΚΟΕ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Νίκη-ΝΕΛ 4-9

ΟΥΚ-ΝΟΛ 10-3

Νίκη-ΝΟΛ 19-3

ΟΥΚ-ΝΕΛ 2-9

ΟΥΚ-Νίκη 5-9

ΝΕΛ-ΝΟΛ 20-3

Bαθμολογία

1. ΝΕ Λάρισας 9

2. Νίκη Βόλου 6

3. ΟΥΚ Βόλου 3

4. ΝΟ Λάρισας 0

Τα ρόστερ:

Η ομάδα της Νίκης Βόλου, με προπονητή τον Δημήτρη Κόφφα, αγωνίστηκε με τους εξής πολίστες: Βαλτσιώτης, Μυλωνάς Γ., Παπουτσής, Μεριστούδης, Καλαντζής, Γλούμης, Σιγανός, Μυλωνάς Σ., Βασιλούδης, Πουλαράκης, Κανάκης, Κομνιανός, Ρουμελιώτης Γρ., Ρομφέας, Σκράπαρης.

Από την πλευρά της, η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου, με προπονητή τον Θωμά Μεφσούτ είχε στη σύνθεση του, τους: Νάσιος, Νταρίκος, Ιωάννου, Χρυσοχού, Κονταράτος, Καλογήρου, Παυλίδης, Λαγός, Γιάνναρος Ευάγγελος, Γιάνναρος Ευθύμης, Στύλλας, Ανδρέου.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου