ΠΟΛΟ

ΟΥΚ Βόλου: «Συνέχεια με αμείωτη ένταση»

ουκ-βόλου-συνέχεια-με-αμείωτη-ένταση-46617

Στη Γ’ φάση του εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης προκρίθηκε η ομάδα του ΟΥΚ Βόλου μετά τους αγώνες που έδωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο, με το Δ.Σ. του συλλόγου να εύχεται στους αθλητές να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρωτιά και πρόκριση για την εφηβική ομάδα του ΟΥΚ Βόλου. Μετά τη νίκη επί της ομάδας του Περιστερίου ακολούθησαν ακόμη δύο νίκες. Στον πρωινό αγώνα της Κυριακής επιβλήθηκε του Ν.Ο. Λάρισας με σκορ 8-4, ενώ το απόγευμα ακολούθησε νέα επιτυχία επί της Νίκης Βόλου με σκορ 8-6. Έτσι η εφηβική ομάδα του ΟΥΚ Βόλου βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου και παίρνει πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου Γιώργος Ντόνας στηρίχθηκε στους παρακάτω υδατοσφαιριστές: Νάσιο Νίνο, Κουφιδάκη Χρήστο, Γαργαλέτσο Απόστολο, Βλιώρας Βασίλη, Νασιάκο Αλέξανδρο, Μπένη Λευτέρη, Τσιμπερίδη Βελισάριο, Αχλαδιώτη Γιάννη, Ντόνα Μάρκο, Βούλγαρη Παναγιώτη, Γεωργιάδη Γεράσιμο, Μπομπό Δημήτρη, Ανδρόνογλου Αλέξανδρο, Μπακαλάκη Δημήτρη, Νταρίκο Δημήτρη, Ιωάννου Στέλιο, Ντόνα Κωνσταντίνο.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τους αθλητές και εύχονται να συνεχίσουν με αμείωτη ένταση την προσπάθεια για πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου